Друга ліга. 6 тур. “Карпати” Г – “Дніпро” – 2:0

Футбол

Є чергова перемога галичан!

Попри бридкий дощ, на стадіоні «Енергетик» у Бурштині зібралося чимало уболівальників, яких рятував навіс над трибунами та можливість посмакувати закусками і напоями на будь-який смак. Кілька місяців поле з виглядом на водосховище не бачило великого футболу, тож інтересу у місцевих фанів не бракувало.

«Карпати» вийшли а поле у шикарній новій біло-зелено-чорній формі і почали дуже агресивно і одразу ж почали створювати моменти біля воріт гостей. Але голу довелося чекати до середини тайму – на навіс Даніловського з флангу вилетів Бей і точно пробив головою без шансів для кіпера! Практично одразу ж галичани забили другий гол – Деда заробив штрафний біля лінії карної зони, до м’яча підійшов Лебедь і ефектно обдурив воротаря «Дніпра», який вирішив «гадати». Капітан «Карпат» здорово закрутив м’яча саме у ближній від кіпера кут, зловивши того на протиході.

Поки деморалізований «Дніпро» намагався прийти до тями, «Карпати» мали забивати ще. В одного лише Деди було чотири ідеальні моменти, але гостей рятував то кіпер, то штанга.

Тож у підсумку галичани здобули чергову перемогу і набравши 10 очок, та ще й маючи гру в запасі, займають четверте місце в таблиці. Вже через тиждень підопічні Любомира Вовчука зіграють знову удома проти АФСК «Київ».  

Друга ліга, група А. 6 тур
27 серпня, «Енергетик», Бурштин
«Карпати» (Галич) – «Дніпро» (Черкаси) – 2:0
Голи:
Бей 22, Лебедь 27.
«Карпати»: Зеленський, Даніловський, Калинчук, Мелінишин, Вичижанін, Гілмар, Лебедь, Мордас, Бей, Сущак, Деда. Головний тренер: Любомир Вовчук
«Дніпро»: Самойленко, Онищенко, Кузнєцов, Вініченко, Клюс, Івахно, Іваночко, Копил, Мартян, Чижик, Кос. Головний тренер: Тарас Ільницький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *