Перша ліга. 6 тур. «ВПК-Агро» – «Прикарпаття» – 0:1

Футбол

Прикарпаття ще жодного разу в Першій лізі не перемагало ВПК-Агро – поразка і нічия. Безвиграшна серія івано-франківців тривали чотири гри: три поразки і нічия в минулому турі. ВПК-Агро не грала внічию в Першій лізі 11 ігор поспіль (шість перемог і п’ять поразок) і до повторення клубного рекорду залишався один матч.

Команди почали гру в повільному темпі. Було багато боротьби, але без загострень. У суперників були відчутні проблеми з конструктивом. Підопічні Олександра Грицая контролювали м’яч, однак пройти масований захист гостей не могли. Єдиний гольовий момент у таймі стався на 35-й хвилині, коли Барчук вийшов сам-на-сам, проте не зміг переграли Бабічина. Команди пішли на перерву без голів.

Господарі активно розпочали другий тайм. На 52-й хвилині удар головою Вісенте в стрибку відбив Піцан. Однак, всього через три хвилини саме гості відкрили рахунок. Назарій Воробчак на швидкості увірвався в штрафну і переграв Бабічина – 0:1. На 60-й хвилині Назарій ударом з-за меж штрафного майданчика трохи не влучив у площину, а згодом вже Будняк з вигідної позиції пробив повз ворота.

В середині тайму гра розкрилася. На 74-й хвилині мав забивати Литвиненко, але його удар парирував Піцан. Блискуча гра голкіпера Прикарпаття! На 80-й хвилині після удару Дудіка івано-франківців знову виручив воротар. У підсумку, гра завершилася мінімальною перемогою Прикарпаття.

Man of the match: Іван Піцан (Прикарпаття)
31-річний голкіпер продемонстрував дива реакції і саме завдяки його вдалим діям Прикарпаття не пропустило.

Sport Arena

P.S. Цю перемогу команда “Прикарпаття” присвятила відомому земляку – екс-арбітру ФІФА Мирославу Ступару, якому виповнилося 80 років. З ювілеєм!!!

Чемпіонат України. Перша ліга. 6 тур
«ВПК-Агро» (Шевченківка) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 0:1 (0:0)
Гол: 
Воробчак (55).

ВПК-Агро: Бабічин – Будняк, Жуніор (Литвиненко, 63), Вісенте, Дудік, Зозуля (Хубутія, 86), Косовський, Наполов (Коберідзе, 63), Палюх, Є.Шевченко, Куліш.
Прикарпаття: Піцан – Пастух, Матушевський, Лень, Писко, Воробчак, Семотюк (Геник, 70), Толочко, Рудюк (Цюцюра, 65), Сондей (Кузьмин, 58), Барчук (Горбаченко, 75). 
Попередження: Косовський (87) – Рудюк (42), Толочко (76).

27 серпня 2021 року. 17:30. Дніпро, стадіон “Метеор”. 
Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: О.Гірс, М.Катющев (обидва – Одеса).
4-й арбітр: Д.Євтухов (Дніпро). Спостерігач арбітражу: О.Головков (Северодонецьк).

2 thoughts on “Перша ліга. 6 тур. «ВПК-Агро» – «Прикарпаття» – 0:1

  1. Молодці важку гру витягли. Нерозумію чому у Франківську нема малого якісного стадіону. Чому на Гемби не грають або не приведуть до ладу “Гірку”чи особливо “Науку”.Бо”Рух”це ганьба Франківська яка приречена на провал, навіть якщо його зроблять ,там борги будуть космічні!.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *