Нічия на “Хет-трику” та перемога “Благо-Юність”

Футбол

У суботу, 4 вересня, на “Blago-арені” відбувся поєдинок 4 туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу.

Місцева “Blago-Юність” у домашньому калуському дербі змагалась із ФК “Калуш” за чергові залікові пункти у чемпіонаті.

Господарі поля з перших хвилин зустрічі захопили ініціативу в свої ноги і вже на 2-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Результативними діями відзначились Третяк Роман, який переправив “круглого” у ворота після подачі кутового у виконанні нашого Москалика, котрий також записує у свій актив +1 результативну дію.

Перша половина зустрічі могла закінчуватися з іншим рахунком на табло, значно більшим на нашу користь, адже чудові, практично, гольові моменти змарнували Лаврук, Вацеба, Подолюк і Москалик.

Возможно, это изображение (3 человека, люди играют в футбол, люди стоят, мяч и на открытом воздухе)

Другий тайм проходив у схожому руслі. Весь тайм контроль м’яча за господарями, чимало моментів (Гудак, Герин, Христонько, Москалик), проте лише один гол на початку тайму і знову після стандарту: Москалик виконує корнер, Подолюк (до речі, Ігор вперше у складі нашої команди вийшов з капітанською пов’язкою) пробиває головою, але голкіпер гостей парирує, а вже Туранський добиває у ворота, 2:0.

Такий лайтовий (тренування з посиленою відповідальністю) для нашої команди матч напередодні важливої зустрічі у 1/8 фіналу Кубку аматорів України у Луцьку проти лідера Волинської області, місцевої «ЛСТМ-536» (8 вересня).

ФОТОЗВІТ

Blago-Юність – Калуш – 2:0 (1:0)

4 вересня (субота), 14:00. Стадіон «Blago-арена» с.Іванкова. 150 глядачів.

Голи: Третяк Роман’2 (1:0), Турчанський Віталій’51 (2:0).

Склад «Blago-Юність»: Макогон Михайло (Семенів Юрій’66) – Подолюк Ігор (с) (Канюк Андрій’72), Романчук Іван, Третяк Роман, Турчанський Віталій (Долотко Ігор’72) – Лаврук Святослав, Вацеба Андрій (Павлюк Олег’75), Курташ Роман (Кукурудз Андрій’62), Гудак Роман, Танчин Владислав (Герин Назар’67) – Москалик Роман (Христонько Володимир’70).

Благо-Юність

“Ніка-Вовчинець” – “Вільхівці” 1:1

4 вересня (субота), 17:00. Стадіон “Хет-Трик Арена”, Івано-Франківськ

Голи: Боднарук, 61 – Семчук, 56

“Вільхівці”: Мельников – Вовчук, Хандій, Гладенький, Топчевський, Семчук (Федорович, 69), Боришкевич, Томин (Уграк, 73), Луцик (Зачиковський, 80), Слободян (Прокіпчук, 89), Блонський.

ФОТОЗВІТ

Возможно, это изображение (3 человека, люди играют в футбол, люди стоят и трава)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *