Друга ліга. Карпати – Діназ – 0:1

Футбол

Галичани поступаються, хоч на нічию награли.

Любомиру Вовчуку довелося частково перекроїти звичну обойму, зважаючи на те, що Ярослав Деда прихворів і допомогти команді не міг. Відповідно, на позицію центрфорварда відрядили вінгера Андрія Бея, а також молодого аргентинця Давіда, який розганяв атаки з центра поля. Відсутність Деди не могла не позначитися на командних діях, а його ривків дуже бракувало, особливо у першому таймі.

Власне, «Діназ» протягом першої половини гри атакував без перепочинку, завершуючи ударами практично кожну атаку. Карпатівцям довелося тримати оборону, а контрвипади господарів особливої загрози не несли. Фактично, єдиним реальним моментом не скористався Бей, якого точною подачею знайшов Лебедь. Але, схоже, навіть якби Андрій забив гол, судді його б не зарахували – лайнсмен уже міцно стис прапорець.

У свою чергу, найпомітнішу роль в обороні «Карпат» зіграв Зеленський, якому довелося регулярно виручати свої ворота усіма можливими способами. Лише одного разу зробити це йому не вдалося. Затяжна і масована атака завершилася подачею до штрафного, м’яч кілька разів змінював траєкторію і зрештою Апанчук примудрився пробити головою у незахищений кут.

По перерві вікова вишгородська команда відверто «підсіла», що дало «Карпатам» більше простору для маневрів. Атаки галичан не припинялися, однак габаритні суперники тримали оборону доволі надійно, та й Леванідов справлявся з ударами. Особливо оживив гру Лісовик, який на своєму фланзі майстерно крутив хребти суперникам, але на фініші бракувало то сильнішого удару то акцентованішого пасу. Міг виручати команду центрбек Мелінишин, який потужно пробивав метрів з 30-и, але кіпер дістав м’яча з-під поперечки.

У атаках «Карпат» гра й завершилася. Молодим галичанам трохи забракло досвіду та фарту, хоч загалом підопічні Любомира Вовчука зіграли дуже непогано.  

ФК “Карпати” (Галич)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *