Наші профі. ПФЛ: перша втрата “Металіста”, “Альянс” утримує позицію в плей-офф

Футбол

Все найцікавіше про виступи футболістів з Прикарпаття в ПФЛ в традиційному огляді “Наші профі. ПФЛ”.

ПЕРША ЛІГА9 ТУР

“Альянс” Липова Долина – “Гірник-Спорт” Горішні Плавні – 4:0
Олександр Лучик (А) увійшов у гру на 60-й хвилині.

“Альянс” на вихідних святкував свою третю перемогу в Першій лізі. Цього разу “альянсівці” розгромили “Гірник-Спорт” – 4:0. Півзахисник тріумфаторів Олександр Лучик з’явився у грі в середині другого тайму. За підсумком туру клуб з Сумщини перебуває на четвертій позиції турнірної таблиці.

“Металіст” Харків – “Полісся” Житомир – 1:1
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч і на 41-й хвилині отримав попередження. Богдан Оринчак (П) залишився на лаві для запасних.

Суперматч на вихідних видали “Металіст” та “Полісся”, який завершився першою втратою очок для харків’ян – нічия 1:1. У складі господарів традиційно весь матч провів Віталій Федорів, тоді як нападник гостей Богдан Оринчак залишився на лаві для запасних. Після 9-го туру “Металіст” продовжує очолювати турнірні перегони Першої ліги, тоді як “Полісся” наразі йде на третьому місці.

“Прикарпаття” Івано-Франківськ – “Кривбас” Кривий Ріг – 1:1
Роман Дебелко (К) вийшов у стартовому складі, на 3-ій хвилині не реалізував пенальті, на 54-й отримав попередження і був замінений на 72-й хвилині.

“Кривбас” несподівано недорахувався очок в Івано-Франківську – нічия 1:1. Повернення на рідні землі стало нефартовим для нападника “Кривбасу” Романа Дебелка, який в дебюті не зумів реалізувати пенальті, на початку другої половини напрацював на попередження і був замінений на 72-ій хвилині матчу. Попри нічию криворіжці зберігають за собою другий рядок Першої ліги.

ФК “Ужгород” – “Нива” Тернопіль – 0:2
Сергій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Тернопільська “Нива” після розгрому у минулому турі взяла “свої” очки у протистоянні з аутсайдером ліги ФК “Ужгород” – 2:0. Голкіпер терноплян Віталій Жупанський залишився на лаві для запасних. “Нива” замикає ТОП-5 чемпіонату, здобувши 15 очок у дев’яти матчах.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА А. 9 ТУР

МСК “Дніпро” Черкаси – “Епіцентр” Дунаївці – 1:3
Володимир Сениця (Е) відіграв весь матч.

“Епіцентр” після невдалого старту сезону повернувся на стежину перемог – звитяга над “Дніпром” Тараса Ільницького стала третьою поспіль для “будівельників”. У складі переможців всі 90 хвилин відіграв захисник Володимир Сениця. За підсумком вихідних “Епіцентр” піднявся на восьму позицію Групи А, тоді як “Дніпро” зробив крок униз і тепер посідає тринадцяту сходинку таблиці.

КарпатиЛьвів – “Карпати” Галич – 4:0
Владислав Приймак (КЛ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 58-й хвилині. Остап Вульчин (КЛ) не потрапив до заявки на матч.

Чергова серія “карпатівського” дербі завершилась на користь Львова. Цього разу команда Андрія Тлумака обіграла своїх візаві з Галича з розгромним рахунком 4:0. Захисник львів’ян Владислав Приймак вийшов зі стартових хвилин, а голкіпер Остап Вульчин залишився поза заявкою на матч. Перемога в дербі дозволила “карпатівцям” піднятись на четверту сходинку тур групи А.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА Б. 9 ТУР

“Енергія” Нова Каховка – “Скорук” Томаківка – 0:0
Олександр Нестерук (Е) відіграв весь матч.

Безпрограшна серія новокаховської “Енергії” складає вже чотири матчі. На вихідних Нестерук і Ко поділили очки з ФК “Скорук” (0:0), а наш земляк відіграв весь матч. З підсумком туру “енергетики” ділять десяту-тринадцяту сходинки разом з “Тростянцем”, “Вікторією” та “Ярудом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *