УАФ скоротила дискваліфікацію екс-президента «Олімпіка» Гельзіна з п’яти років до трьох

Інші

Апеляційний комітет УАФ частково задовольнив апеляцію екс-президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна. Раніше Гельзін отримав п’ятирічну дискваліфікацію.

Як повідомляє прес-служба УАФ, Гельзіну заборонили займатися будь-якою футбольної діяльністю протягом трьох років, а не п’яти, як було спочатку. Додаткова дискваліфікація на 5 років умовно і штраф в розмірі 250 000 гривен залишилися в силі.

Вирок стосовно Гельзіна винесено за підсумками його дій після матчу УПЛ з «Шахтарем», який відбувся 6-го березня в Києві і завершився з рахунком 0:1. 

Президент «Олімпіка» намагався увірватися в суддійство, а також використовував нецензурну лексику під час флеш-інтерв’ю тодішнього головного тренера команди Юрія Калитвинцева.

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (УАФ) виніс рішення щодо президента «Олімпіка» Владислава Гельзіна. Він був дискваліфікований на п’ять років. Крім того, йому доведеться заплатити штраф у розмірі 250 тисяч гривень (7,5 тис. Євро).

Наразі донецький «Олімпік» приймає участь у матчах Ліги ПФЛ. Останній матч клубу закінчився перемогою для донеччан, з рахунком 0:2 «Олімпік» розгромив «Агробізнес». Наступний матч донецького ФК запланований на 25-те вересня проти «ВПК-Агро», прогнози на фаворита матчу можна прочитати на порталі «Рейтинг Букмекерів». Це сайт з спортивними новинами зі всього світу, а також на «РБ» можна дізнатися про ставки на спорт з прогнозами на актуальні матчі з різних видів спорту.    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *