«Прикарпаття» – «Чорноморець». Анонс кубкового матчу 1/16 фіналу

Футбол

Четвертий раунд Кубку України був розбитий на три ігрові дні. Сім поєдинків 1/16 фіналу зіграли напередодні, а ще чотири матчі будуть зіграні 23 вересня. Сьогодні першолігове “Прикарпаття” на домашньому стадіоні “Рух” прийматиме команду УПЛ – одеський “Чорноморець”. Початок матчу о 17:00. Пряма трансляція на ютуб-каналі ПЕРША ЛІГА.

Нагадаємо, що на цьому етапі турніру в боротьбу за кубковий трофей вступають 11 клубів української Прем’єр-ліги (окрім учасників єврокубків-2021/22). Два з них – чернігівська “Десна” та “Інгулець” – вже програли на виїзді суперникам з нижчих дивізіонів. 

На шляху до 1/16 фіналу івано-франківська команда у гостях розгромила аматорський “Фенікс” з Львівщини (6:2) і в серії післяматчевих пенальті пройшла друголігову “Буковину” (1:1, пен. 4:2). Минулої суботи у 9-му турі чемпіонату “Прикарпаття” вдома відібрало очки в одного з лідерів Першої ліги, зігравши внічию з “Кривбасом” (1:1). Наразі підопічні Олега Рипана перебувають на 12-му місці у турнірній таблиці.

Суперник прикарпатців – одеський “Чорноморець” – після двох сезонів виступів у Першій лізі повернувся в елітний дивізіон. У восьми зіграних турах чемпіонату УПЛ підопічні Юрія Мороза зуміли набрати 8 очок (1 перемога, 2 нічиї, 5 поразок) і поточна 14-а позиція у турнірці.

Сьогоднішня гра стане п’ятою в новітній історії протистоянь цих суперників. Як раз у попередніх двох сезонах “Чорноморець” тричі був сильнішим, а минулого року в Івано-Франківську була зафіксована нічия 1:1. Чи зуміє “Прикарпаття” дати бій одеситам і припіднести сюрприз свом вболівальникам? Доля путівки до наступного раунду турніру вирішиться за підсумками одного матчу. 

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ


Кубок України. 1/16 фіналу
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Чорноморець» (Одеса)

23 вересня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 17:00
Арбітр: Р.Блавацький (Львів). Асистенти арбітра: П.Котубей (Закарпатська обл.), М.Юхименко (Луцьк).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: Ю.Мосейчук (Чернівці). Делегат УАФ/офіцер безпеки: Ю.Нестрига (Київ).

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *