«Марсель» – «Галатасарай»: прогноз і ставка на матч Ліги Європи

Інші

30 вересня пройде матч другого туру групової стадії Ліги Європи. «Марсель» на стадіоні «Велодром» прийме турецький «Галатасарай».

«Марсель» втратив перемогу в стартовому турі Ліги Європи в гостях над «Локомотивом» (1:1), дозволивши супернику відігратися в чисельній меншості. У чемпіонаті Франції команда Хорхе Сампаолі до останнього туру йшла без поразок, але домашній поєдинок проти «Ланса» (2:3) обірвав цю серію південців.

А ось «Галатасарай» стартував у Лізі Європи з несподіваної перемоги вдома над «Лаціо» (1:0). Але потім стамбульський гранд провів два невдалих матчі в чемпіонаті Туреччини, програвши без забитих голів не найсильнішим суперникам – «Аланіяспор» (0:1) і «Кайсеріспор» (0:3). При цьому напередодні майбутньої зустрічі підопічні Фатіха Теріма взяли три очки в домашній зустрічі з «Ґьозтепе» (2:1).

«Марсель», на думку букмекерів, фаворит цієї гри. Лінія ставок в БК Олімп на основні результатів виглядає так: П1 – 1,44, нічия – 7,5, П2 – 3,92. На порталі «Рейтинг Букмекерів» можна прочитати огляд та відгуки БК Olimp від реальних користувачів.

Думаю, що після домашнього фіаско проти «Ланса» від жителів півдня повинна послідувати відповідна реакція. До успіху господарів розташовують і непереконливі результати «Галатасарая» в останніх гостьових матчах – три нічиї та одна поразка.

Атака «Ліона» продуктивно виступає в домашніх іграх – дев’ять голів за чотири поєдинки. «Марсель» грає в атаку і багато забиває, але і пропускає команда Хорхе Сампаолі із завидною регулярністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *