Наші профі. ПФЛ: “Кривбас” далі лихоманить

Футбол

Все найцікавіше про виступи футболістів з Прикарпаття в ПФЛ в традиційному огляді “Наші профі. ПФЛ”.

ПЕРША ЛІГА11 ТУР

“Оболонь” Київ – “Кривбас” Кривий Ріг – 0:0
Роман Дебелко (К) відіграв весь матч.

Криворізький “Кривбас” не може перемогти вже три матчі поспіль. Криворіжці минулого туру поділили очки зі столичною “ОБолонню” – 0:0. Наш земляк Роман Дебелко провів на полі всі 90 хвилин. Нічия коштувала “Кривбасу” другої позиції в турнірній таблиці – за підсумкому туру криворіжців випередив “Альянс”.

“Металіст” Харків – “Нива” Тернопіль – 2:1
Віталій Федорів (М) відіграв весь матч. Сергій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

“Металіст” продовжує штампувати перемоги у Першій лізі. Вдома харків’яни мінімально здолали тернопільську “Ниву” – 2:1. У складі господарів Віталій Федорів відіграв весь матч, тоді як у гостей Сергій Жупанський залишився на лаві для запасних. “Металісти” продовжують очолювати турнірні перегони Першої ліги, тоді як “Нива” опустилась вже на сьому позицію.

“Альянс” Липова Долина – “Агробізнес” Волочиськ – 3:2
Олександр Лучик (А) увійшов у гру на 62-й хвилині.

Головним ньюсмейкером вихідних став “Альянс”. Ще б пак, адже “альянсівці” дотиснули вдома “Гірник-Спорт” (3:2) та піднялись на другу позицію чемпіонату, потіснивши звідти вже згаданий “Кривбас”. Олександр Лучик увійшов у гру в середині другого тайму.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА А. 11 ТУР

МСК “Дніпро” Черкаси – “Чайка” Петропавлівська Борщагівка – 1:3

Черкаський “Дніпро” під керівництвом Тарас Ільницького зазнав поразки на вихідних, програвши “Чайці” з Київщини – 1:3. За підсумком туру “дніпряни” йдуть на дванадцятому місці.

“Діназ” Вишгород – “Епіцентр” Дунаївці – 0:1
Володимир Сениця (Е) відіграв весь матч.

Встиг наробити галасу на вихідних і “Епіцентр” з Дунаїввців. Команда Володимира Сениці доволі несподівано в гостях обіграла вишгородський “Діназ” – 1:0. Наш земляк традиційно провів на полі весь матч. “Будівельники” завдяки перемозі впритул наблизились до зони плей-офф Другої ліги, закріпившись на п’ятому рядку групи А.

КарпатиЛьвів – “Лівий берег” Київ – 2:0
Владислав Приймак (К) відіграв весь матч, в доданий арбітром час до першого тайму відзначився голом і на 72-й хвилині отримав попередження. Остап Вульчин (К) не потрапив до заявки на матч.

Двобій лідерів групи А пройшов на стадіоні “Україна” у Львові, де місцеві “Карпати” завдали першої поразки в сезоні “Лівому берегу” з Києва – 2:0. Захисник Владислав Приймак відкрив лік голам у матчі, тоді як голкіпер Остап Вульчин знову залишися поза заявкою “карпатівців”. Після 11-го туру “Карпати” піднялись на другу сходинку таблиці, скоротивши відставання від “Лівого берега” до трьох залікових пунктів.

ДРУГА ЛІГА. ГРУПА Б. 11 ТУР

ФК “Вовчанськ” – “Енергія” Нова Каховка – 4:0
Олександр Нестерук (Е) відіграв весь матч.

Новокаховська “Енергія” продовжила свою серію без перемог. На вихідних “енергетики” в гостях були розбиті “Вовчанськом” – 4:0. Захисник гостей Олександр Нестерук відіграв весь матч. За підсумком ігрових вихідних “Енергія” йде тринадцятою у групі Б Другої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *