“Ураган” зіграє з “Продексімом” + LIVE

Без категорії

“Дракони” завершать перше коло в Херсоні.

У середу, 20-го жовтня, франківський “Ураган” у Херсоні зіграє матч 8-го туру Parimatch Екстра-ліги проти місцевого “Продексіму”. Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу ХФСК і розпочнеться о 17:00.

Завершальний матч першого кола Parimatch Екстра-ліги ознаменується протистоянням двох кращих клубів українського футзалу останніх років. Ще б пак, адже саме “драконам” минулої весни вдалось перервати гегемонію “мельників” в Екстра-лізі, здолавши херсонську команду за підсумками чотирьох фінальних двобоїв. Втім, з того часу обидві команди пережили бурхливе трансферне літо. “Ураган” повернув на батьківщину досвідчених братів Михайла та Миколу Грицин, тоді як “Продексім” уклав контракти одразу з трьома екслегіонерами. Мова йде про одноклубників Грицин Сергія Малишка та Тарас Королишина, а також Віктора Кравцова, який кілька останніх сезонів провів закордоном, захищаючи кольори клубів з Кіпру, Польщі та Естонії. Також до табору команди приєднався вихованець “Урагану” Микола Микитюк  Разом з тим, не обійшлось і без кадрових втрат. Залишив команду керманич Андре Броканелло, якого замінив Дмитро Бебрбенцев, а також Роніньо, що перебрався до Бельгії.

Остання зустріч завтрашніх суперників відбулась напикінці серпня, коли у харківському Палаці спорту “Локомотив” команди розіграли перший трофей сезону – Суперкубок України. Тоді “мельники” святкували перемогу з рахунком 6:3. Тож можемо очікувати на цікавий та принциповий поєдинок, адже франківці намагатимуться будь-що реваншуватись та здобути позитивний результат.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України та телеканалі XSport. Початок прямого ефіру о 16:55.

“Продексім” Херсон – “Ураган” Івано-Франківськ
20 жовтня. Parimatch Екстра-ліга, 8 тур. м. Херсон, СК ХФСК – 17:00.
Арбітри: Денис Куций (Харків), Євген Диннік (Одеса), Олександр Максименко (Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *