Букмекери не вірять у Олександра Петракова

Інші

Минулого тижня збірна України не зуміла дома обіграти Боснію і Герцеговину, зігравши внічию 1:1. Цей результат суттєво зменшує шанси «жовто-синіх» на вихід з групи. Тепер на підопічних Олександра Петракова чекає непростий вояж в Сараєво. Букмекери скептично оцінюють можливості нашої збірної і не вірять у подвиг.

Для виходу із групи українцям обов’язково потрібно перемагати в столиці Боснії і Герцеговини. Більш того, не все залежить від наших хлопців. У фінів і боснійців на одну гру менше. Але і набраних очків у них відповідно 8 і 7. В українців нагадаємо 9 балів.

Підопічним Маррку Канерву залишилось зіграти з Боснієї і Герцеговиною, а також з французами. Якщо «суомі» виграють ці дві зустрічі, то підопічних Петракова не врятує навіть перемога у Сараєво. Сценарій звичайно малоймовірний, проте у футболі траплялись і не такі несподіванки.

Що стосується Боснії і Герцеговини, то цій команді потрібно перемагати Фінляндію. Якщо хлопцям Івайло Петєва вдасться це зробити, то у матчі з «синьо-жовтими» їх влаштує нічия.

Навіть якщо нашим хлопцям вдасться вийти з групи, у фінальну частину Чемпіонату Світу вони ще не потраплять. У цьому випадку їх будуть чекати матчі плей-офф. А суперники там дуже сильні. Сербія, Польща, Хорватія, Швейцарія – на зустріч з цими коллективами може відправити нас жереб.

Букмекери врахували всі ці обставини, і оцінили шанси Олександра Петракова вивести нашу збірну коефіцієнтом 6,50. Як бачимо, результати невтішні. А ось поставити на те, що наставник збірної України не впорається цією задачею можна за 1,14.

Додамо, що поставити на всі ці події можна у букмекерській конторі Vbet. Більш того, всі новачки можуть скористатися спеціальним промокодом, завдяки якому отримають до 3000 гривень бонусу. Ці кошти до речі, можна використати у ставках на матчі за участю збірної України.  

Ще одним цікавим варіантом, який пропонують букмекери, є ймовірність виклику Руслана Малиновського до лав національної команди. Як відомо, Петраков не скористався послугами півзахисника «Аталанти» у матчах проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини. Після останнього поєдинку тренер бідкався на те, що у запасі не було гравців, які б могли підсилити гру команди. Незважаючи на це, шанси Малиновського потрапити у збірну на наступний матч складають 50/50. Букмекери оцінюють їх коефіцієнтом 1,85.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *