ТОП-3 стратегії для гри на автоматі Aviator

Інші

Ігровий автомат Aviator має велику популярність у шанувальників азартних ігор, при тому, що він кардинально відрізняється від звичних слотів з барабанами, символами та лініями виплат. Це досить динамічна і одночасна проста розвага. Тим не менш, як будь-яка інша гра в казино, вона вимагає знання ключових правил та розуміння, які стратегії варто використовувати для отримання виграшу.

Трохи про саму гру

Гру Aviator https://young-aviators.com/ розробила та випустила у 2018 році компанія Spribe. Вона дозволяє гравцям відчути себе пілотом, оскільки сам ігровий екран нагадує радар, що відбиває траєкторію польоту. Що більше гравець набирає висоту, то більше збільшується множник. Останній відбивається у центрі екрана.

Гравці Aviator 1Win відзначають такі переваги гри:

  • доступна версія для гри на ПК та програма для мобільних пристроїв;
  • високий RTP (97%);
  • широкий діапазон ставок – від 0,1 до 100 доларів США;
  • прості правила, які будуть зрозумілі навіть гравцям-початківцям.

Серед недоліків гравці виділяють хіба що відсутність деяких звичних функцій, таких як фріcпіни, бонусні символи, ризик-гра, бонус-раунд. 

Стратегії, які варто застосовувати

Оскільки в основі грального автомата лежить генератор випадкових чисел, передбачити результати неможливо. Тому гравцям важливо використовувати для гри різні стратегії, які допоможуть підвищити відсоток виграшу та мінімізувати втрати грошей.

Звичайно, головне у грі Авіатор робити ставки невеликими сумами та не поспішати. Щодо стратегій, то досвідчені гравці радять використовувати наступні:

  1. Вибір партій із низькими коефіцієнтами.
  2. Розділ власного банкролу та ставки парами. Перша ставка робиться з низьким коефіцієнтом, щоб у разі програшу другий загальний виграш перекрив втрати. Друга ставка робиться ризикова, з високими коефіцієнтами.
  3. Стратегія Мартінґейла – кожна наступна ставка підвищується з метою перекриття суми раніше програних грошей. Коли гравець отримує виграш, йому варто знову повернутись до мінімальних ставок.

Оскільки це досить нетиповий ігровий автомат, спочатку рекомендується спробувати грати в безкоштовному демо-режимі. Так недосвідчений гравець збереже свої гроші, але ознайомиться практично з усім функціоналом автомата. У демо-версії доступні практично всі функції, що й у грі на реальні гроші: можливість зробити ставку, статистика гравців, чат, автогра, автокешаут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *