Ураган – Араз. Коментарі представників суперника напередодні

ТОП Футзал

Представники азербайджанської команди поділились своїми очікуваннями від Ліги Чемпіонів.

Жозе Алесіо (головний тренер):

«Хоча дісталися місця призначення тільки в середу, цього ж дня, незважаючи на втому, провели тренування. Атмосфера у команді мене задовольняє. Раміз Човдаров через травму не тренувався деякий час. Можу сказати, що він поки що не повністю готовий, у плані фізичної підготовки є деякі недоліки. Хатаї Багіров пропустить стартову гру з українським «Ураганом», оскільки отримав червону в останньому матчі попереднього раунду. Незважаючи на це, у команді все нормально. Зрозуміло, перша гра дуже важлива. Буде тяжко. Сьогодні після перегляду записів ігор суперника дав своїм підопічним відповідні завдання.

Подивився кілька матчів «Урагану». Цей суперник не з простих, він сильний. У колективному плані виступають добре, є хлопці, що виділяється індивідуальним майстерністю. Вони тривалий час виступають разом, і це їхня перевага. Чотири їхні гравці виступають за збірну України. Простіше кажучи, вони командно дуже сильні. Також варто врахувати, що стартовий матч на будь-якому турнірі проходить тяжко. «Ураган» виступатиме в рідних стінах і відчує підтримку вболівальників.

Після першого тренування можу сказати, що покриття майданчика слизьке. Думаю, завтра під час матчу ми цього не відчуємо. Просто зараз уперше тренувалися тут»

Раміз Човдаров (нападник):

«Не міг тренуватися десь 15 днів через травму. На щастя, лікування успішно завершилося, і останні два тренування я провів разом із командою. Ми провели гарний підготовчий процес, усі хлопці старанно працювали. Також нам допомогло проведення матчів чемпіонату. Все-таки, тренування – це не те саме, що офіційний матч. Постараємося реалізувати поставлені перед нами завдання.

З суперників по групі ми поки що подивилися матчі “Урагану”, з яким нам грати на старті. Зараз в Україні сезон продовжується, і ця команда йде другою. Фізичний це підготовлений колектив. У цьому їхня головна перевага. Головний тренер розповів, як нам слід грати проти української команди. “Араз-Нахчіван” знаходиться в хорошому стані. На відміну від попереднього раунду ми залучили до складу ще одного бразильського гравця. Атмосфера у команді відмінна. Залишається тільки вийти на майданчик і боротися до кінця. Безперечно, ми з цим впораємося. Керівництво також не шкодує підтримки для успіху команди. Повинні повернутися до Баку з таким результатом, щоб на запитання про рахунок відповідати з посмішкою. До того ж, у плані рейтингу результат також важливий»

Давід Густаво (нападник, новачок команди):

« Вперше зіграю у Лізі чемпіонів. Зрозуміло, радію цьому. Для спортсмена участь у міжнародних матчах, досягнення успіхів – незамінні емоції. Сподіваюся, мій дебют виявиться вдалим і стане гарним досвідом у кар’єрі.

Нам буде непросто. Хлопці у команді виконали чудову роботу в попередньому раунді. І ми маємо продовжити той успіх. Для цього до кожного матчу потрібно підходити максимально відповідально та з усією душею. Я впевнений, що так буде. Я вірю в своїх товаришів по команді, і впевнений, що підсумковий результат порадує нас. Вони грали з іншою тактикою. У плані “фізики” сильні, є гравці, що виділяються індивідуально. Але можна боротися і здобути бажаний результат.

На жаль, Різван Фарзалієв та Ешаг Сургалі нам не допоможуть, а Хата Багіров пропустить стартову гру. Зрозуміло, відсутність будь-якого футзаліста – це втрата. Але ми маємо зробити так, щоб це не було помітно. У складі є гравці для ротації. Головний тренер також має свої плани. Раз ми прибули сюди, значить, повернемося не з порожніми руками. Не дивлячись на втому з дороги, добре потренувалися. Покриття хороше, і м’ячі, з якими гратимемо завтра, нам до душі. Залишається лише своє бажання перетворити на результат. Нам це вдасться »

За матеріалами azerisport.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *