Перша ліга. “Ураган-2-КФВ” – “Любарт” – 2:2

ТОП Футзал

Дублери “драконів” поділили очки з волинянами.

Вже в дебюті поєдинку гості зуміли відкрити рахунок. На 2-ій хвилині новачок волинян Дацюк завершив швидку контратаку – 0:1. Пропущений гол змусив активізуватись “драконів”, які впевнено перебрали ініціативу до своїх ніг. Втім, Бессонову не вдалось з близької відстані переграти Горніка, тоді як Коробка пробив повз. Напруга біля володінь волинян не спадала – Дичук знову випробував на міцність голкіпера. Старання Олександра втілились у гол в середині першої половини. Дотепний трюк завершився ударом п’ятою – 1:1. Майже одразу Баланик міг виводити свою команду вперед, та знову на шляху м’яча став голкіпер. Далі вже спекотні хвилини настали для голкіпера “драконів” Гуйвана. Микола раз за разом рятував після випадів Піддубного, Дацюка та Дригульського. А коли й Микола був безсилий, то на допомогу приходили каркас воріт та оборонці. 

Після відпочинку до справив взявся габаритний стовп гостей Дацюк, який тричі протискував захисників “Урагану-2-КФВ”. Та якщо у перших двох випадках врятували Гуйван та влучність самого гравця, то в третьому досвідчений гравець поклав “круглого” точно у нижню “шістку” – 1:2. Відповідь господарів була блискавичною, коли Дичук та Лейб’юк розстрілювали голкіпера, та знову Горнік був на висоті. Перехід на гру з п’ятим польовим приніс свої плоди за дві хвилини до фінальної сирени. Бессонов чудовим ударом встановив остаточні 2:2 на табло Муніципального ФОЦ.

“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – “Любарт” Луцьк – 2:2 (1:1)
Голи: 
Дичук (12), Бессонов (38) – Дацюк (2, 22).
“Ураган-2-КФВ”: Гуйван (Хомяк) – Сименко, Дичук, Коробка, Бойків – Британ, Пицик, Остафійчук, Баланик, Лейб’юк, Бессонов, Ткачук, Скіцко. Головний тренер: Юрій Іванишин.
“Любарт”: Горнік (в) – Піддубний, Козачок, Сизик, Дацюк – Романюк, Мізюк, Баденчук, Дригульський, Сеник, Друкарчук, Семенюк (в). Головний тренер: Назар Бугайчук.
Попередження: Лейб’юк (15), Британ (30) – Козачок (37).

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *