Наші профі. УПЛ: “червоне світло” для Олександра Романчука

Футбол

Тарас Саків травмувався на рівному місці в дебюті матчу з “Шахтарем”, а Олександр Романчук награв на пряме вилучення – про це і не тільки в традиційному огляді “Наші профі. УПЛ”.

VBET ЛІГА. 14 ТУР

ФК “Минай” – ФК “Маріуполь” – 0:2
Артур Микитишин (Мар) 
залишився на лаві для запасних.

У битві аутсайдерів більш вдачливими буди футболісти “Маріуполя” – 2:0 на користь азовців. Півзахисник “Маріуполя” Артур Микитишин спостерігав за грою з лави для запасних. Перемога не дозволила маріупольцям піднятись з дна таблиці, та відставання від “Миная”, який йде п’ятнадцятим, складає всього один пункт.

“Інгулець” Петрове – СК “Дніпро-1” Дніпро – 0:1
Володимир Адамюк (Д) залишився на лаві для запасних.

СК “Дніпро-1” тримає “єврокубкову” марку – на вихідних дніпряни без участі нашого земляка Володимира Адамюка в гостях обіграли петровський “Інгулець”. За підсумком туру “Дніпро-1” та полтавська “Ворскла” ділять четверту-п’яту позицію чемпіонату.

“Колос” Ковалівка – “Шахтар” Донецьк – 1:3
Тарас Саків (К) вийшов у стартовому скалді і був замінений на 14-ій хвилині.

Невдалим виявився поєдинок проти “Шахтаря” для оборонця “Колоса” Тараса Саківа. На 14-ій хвилині матчу наш земляк травмувався і був змушений залишити поле. На жаль, його команда в підсумку поступилась – 1:3. “Колосівці” після ігрових вихідних зберегли за собою одинадцяту позицію таблиці.

ПФК “Львів” “Десна” Чернігів – 0:2
Олександр Романчук (Л) вийшов у стартовому складі і в доданий арбітром до другого тайму час був вилучений з поля.

“Львів” у рамках 14-го туру вдома поступився чернігівській “Десні” – 0:2. Захисник господарів Олександр Романчук наприкінці поєдинку отримав пряму черворну картку за грубий фол проти Тараса Завійського. Після 14-го туру “синьо-золоті” втратили одну позицію і зараз перебувають на тринадцятій сходинці.

ЧЕМПІОНАТ U-19. 14 ТУР

ФК “Олександрія” – “Металіст 1925” Харків – 0:1
Андрій Андрейчук (О) відіграв весь матч і в доданий арбітром до першого тайму час отримав попередження.

Юніорський склад “Олександрії” вдома поступився одному з лідерів чемпіонату U-19 харківському “Металісту 1925” – 0:1. Нападник олександрійців Андрій Андрейчук провів на полі весь матч і напрацював на попередження.

“Чорноморець” Одеса – “Рух” Львів – 0:3
Дмитро Шостак (Р) увійшов у гру на 65-ій хвилині.

Юніори “Руху” на вихідних в гостях розгромили одеський “Чорноморець” – 3:0. Нападник львів’ян Дмитро Шостак увійшов у гру в середині другого тайму. “Рух” продовжує перебувати в ТОП-5 чемпіонату, обіймаючи четверту сходинку таблиці.

ФК “Минай” – ФК “Маріуполь” – 0:1
Михайло Хромей (Мар) 
відіграв весь матч.

Михайло Хромей на вихідних не потрапив до основи “Маріуполя”, тож допоміг юніорам азовців обіграти однолітків з “Миная” – 1:0. Маріупольці є середняками таблиці, посідаючи восьму позицію чемпіонату U-19.

“Колос” Ковалівка – “Шахтар” Донецьк – 1:3
Євген Данилюк (К) відіграв весь матч.

Ковалівський “Колос” поступився “гірникам” і в юніорських змаганнях -1:3. Півзахисник ковалівців Євген Данилюк зіграв всі 90 хвилин. Юніори “Колосу” наразі йдуть на одинадцятій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *