Чемпіонат області. 13 тур. “Покуття” – “Благо-Юність” – 0:3

Футбол

Сьогодні, 10 листопада, відбувся завершальний поєдинок першого кола чемпіонату Івано-Франківської області з футболу.

На стадіоні «Юність» в рамках 13 туру й перенесеного матчу зійшлися МФК «Покуття» та «Благо-Юність». Підопічні Клебана й Мотуза дуже активно увімкнулися у гру й з перших хвилин зустрічі повністю захопили ініціативу на футбольному полі. Серію небезпечних моментів розпочав Романчук на 7 хвилині матчу, а продовжив Танчин прицільним ударом на 12-й. Однак, найнебезпечніший момент був саме у Турчанського, коли тільки диво й кмітливість воротаря команди суперника врятували їх від пропущеного м‘яча.

Були намагання і в коломиян, та все, що б вони не робили приводило до того, що круглий опинявся у ногах футболістів «Благо-Юності», які панували на половині поля суперника й задавали темп грі. Варто згадати хороший дальній удар Вацеби, а також «пожежу» в карному майданчику «Покуття» на 25 хвилині, коли верхнянці мали чудову нагоду відкривати рахунок у матчі, однак не змогли розібратися між собою й змарнували шанс на забитий гол. Серія небезпечних моментів, які супроводжувалися невезінням і кількома поперечками таки закінчилася й «Благо-Юність» змогла відкрити рахунок у матчі: на 43 хвилині розписатися у воротах суперника вдалося Вацебі.

А взагалі, варто віддати належне і кіперу «Покуття», адже саме результативні дії Заверухи рятували його команду від ще кількох пропущених м‘ячів.Другий тайм розпочали активніше господарі поля, однак створити справжній і гострий момент у них не виходило. Натомість «Благо-Юність» своїми моментами скористались й зуміли їх реалізувати (на відміну від першої половини зустрічі, коли до кінця першого тайму м’ячі не хотіли магічним чином летіти у ворота).Зокрема, голом на 59 хвилині матчу відзначився Турчанський, а слідом за ним на 68 Гудак, котрий в один дотик після передачі Танчина переправив м‘яча у сітку воріт опонентів й зробив рахунок для своєї команди ще комфортнішим.Догравали команди у рівних складах: 10 на 10, оскільки у обох було вилучення гравців (Лаврук друге попередження і аналогічно гравець «Покуття» Магурчак).МФК «Покуття» в сьогоднішній зустрічі не змогли зупинити «Благо-Юність», котра спокійно й на класі переграла свого опонента й здобула +3 до скарбнички!

«Покуття» Коломия – «Благо-Юність» Верхня-ІФ – 0:3 (0:1).
Склад «Благо-Юність»: Макогон (Семенів ’72) – Подолюк (Курташ ’86), Романчук, Третяк (Долотко ’46), Турчанський – Лаврук , Вацеба (Кукурудз ’76), Танчин , Павлюк (Гудак ’46) – Москалик (Герин ’65), Христонько (Канюк ’46).
Голи: Вацеба ’43 (0:1), Турчанський ’58 (0:2), Гудак ’67 (0:3)

Благо-Юність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *