Завершився регбійний сезон 2021 року

Регбі ТОП

Якщо команди з Івано-Франківська завершили свої виступи у 2021 році 31 жовтня іграми завершального туру юніорського чемпіонату України з регбі-7 в Одесі, де вибороли четверте місце, то окремі вихованці франківського регбі ще продовжували свої виступи у складах інших команд та взяли участь в інших заходах.

У складі київського “Політехніка” свій вагомий внесок у “бронзову” перемогу у чемпіонаті України серед команд суперліги з регбі над хмельницьким “Поділлям” з рахунком 30:28 внесли вихованці франківського регбі Шкварок Олександр і Олексик Михайло. Медалістом у складі киян став і Гаврищак Давид, який з початку листопада виступає за французький клуб Union Sportive Orthézienne Rugby.

Команда франківчанина Кузнєцова Віталія “Поділля” Хмельницький цього року опинилась за межами призової трійки.

В Одесі розіграли нагороди з регбі найсильніші юніорські команди 2004-05 років народження. Срібними призерами, поступившись одеській ОДЮСШ, у складі збірної клубів стали Левандовський Олександр, Конопада Сергій, Бобрикович Олег і Романов Віталій.

Матчем між командами “Київ-Дарниця” і Kryvyi Rih Rugby завершився вищоліговий чемпіонат. Молода команда з Києва, у складі якого виступає франківчанин Юрій Сулима, закінчила чемпіонат у нижній половині турнірної таблиці.

В турецькій Анталії з 01 по 08 листопада відбувся черговий міжнародний регбійний табір «Yellow melon 2021”. Участь у ньому взяли жіночі збірні Норвегії, Казахстану та окремі представниці з інших країн. У таборі за сприяння голови жіночого комітету ФРУ Ольги Суркової взяла участь і гравчиня ДЮСШ-2-“Галка” і юніорської збірної України Гільтайчук Єлизавета. Тренерським досвідом ділились і фахівці з Англії, Фіджі та інших країн.

Михайло Ярема

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *