Роман КОЛТОК: “Це було справжнє свято футзалу”

Пряма мова ТОП Футзал

Голкіпер “драконів” про перипетії Матчу Зірок Parimatch-2021.

Голкіпер “драконів” та збірної команди Заходу Роман Колток розповів про свій дебют у Матчі Зірок Parimatch-2021.

– Романе, як дізнався про те, що отримав запрошення на Матч Зірок Parimatch-2021?
– Мені зателефонував адміністратор команди Сергій Володимирович Кривенький і повідомив, що на адресу клубу надійшов лист від АФУ про виклик мене та Романа Кордоби на Матч Зірок Parimatch-2021. Був приємно здивований, що матиму можливість поїхати на подібний матч, адже раніше ніколи в ньому участі не брав. 

– Що для тебе особисто означає це запрошення?
– Насамперед, це можливість представити “Ураган” у цьому заході. Щоб шанувальники спорту більше дізналися про нашу команду, про такий вид спорту як футзал, відвідували матчі і підтримували. 

– Як тобі атмосфера, яка панувала в Палаці Спорту “Будівельник”?
– Цей матч кардинально відрізняється від офіційних – тут атмосфера більш святкова, нема тієї відповідальності за результат і сам поєдинок можна назвати показовим. Якщо ж говорити в цілому, то, як відзначають самі гравці, це було справжнє свято футзалу. 

– У підсумку, перемогла дружба. Чи важливий результат в таких матчах?
– Всі ми професіонали і кожен з гравців хоче здобувати результат у будь-якому поєдинку. Тож звісно, як тренер, так і самі хлопці хотіли перемогти, але в підсумку завершився нічийним результатом. Насправді, у таких іграх неважливий результат, адже гра спрямована на популяризацію футзалу. Думаю, що і вболівальники, і всі, хто то має стосунок до цієї події залишились задоволені. 

– Чи було бажання взяти участь в індивідуальних конкурсах?
– Як такого мого особистого бажання не було. В конкурсах брали участь гравці, які змагались у влучності, швидкості удару і техніці. У нас голкіперів своя робота, тому утримався від участі. 

– Матч зірок відновлений після дворічної паузи. На твою думку, наскільки важливою і потрібною є подібна подія для футзальної спільноти?
– Як показав матч в Черкасах, люди скучили за подібним дійством – зал був практично повністю заповнений. В цілому, впевнено можу сказати, що такі матчі потрібно проводити однозначно. А ми, гравці та тренери, із задоволеннями братимемо у них участь і разом підтримуватимемо український футзал, щоб він ставав дедалі популярнішим та розвивався. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *