Роман Григорчук випустив автобіографічну книгу

Футбол

Наприкінці цього року у професійній кар’єрі українського тренера Романа Григорчука відбулася знаменна подія – побачила світ його автобіографічна книга “Чемпіон трьох країн”.

Напередодні мала частина тиражу надійшла у продаж в одному з книгарень Одеси і першого ж дня була повністю розкуплена.

“Ідея написання цієї книги належить співавтору Олександру Шевченку. Коли він мені зателефонував з цією пропозицією, я зовсім не був до цього готовий. Але згодом, подумавши і проаналізувавши, я погодився. Спочатку вважав, що процес написання книги буде довгим, проте робота співавтора виявилася дуже оперативною. Ясна річ, ми багато працювали, щоразу щось коригуючи, в результаті, повторюся, все вийшло значно швидше, ніж я очікував і планував, не сказав би, що в роботі були якісь труднощі. Навпаки: вона була приємною, тому що сам дзвонив багатьом людям, щоб з максимальною точністю відновити в пам’яті ті чи інші події та їх деталі, було також приємно повернутися до спілкування з тими людьми, з якими спілкувалися мало або дуже давно. багато позитивних моментів, які нагадували мені про приємні події у моєму футбольному житті – як гравця, так і тренера.У книзі описано все – і латвійський період, і український, і азербайджанський, і казахстанський, та білоруський”, – розповів Григорчук.

За словами Григорчука, перша частина тиражу, яка надійшла в продаж, має його особистий автограф.

“Для цього я готовий був витратити багато часу, тому що розумію, що для багатьох людей це буде гарним моментом. Готовий до того, щоб і чергова частина тиражу потрапила до читачів з моїм автографом. Не фотокопій, а реально поставленою моєю рукою. Щоб люди розуміли, що все це щиро”, – додав тренер.

Книга “Чемпіон трьох країн” вийшла тиражем 1.000 екземплярів, у ній 457 сторінок.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *