“Ураган” тримає курс на Рівне + LIVE

Футзал

У суботу, 25-го грудня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 16-го туру Parimatch Екстра-ліги проти рівненського клубу “Кардинал-Рівнестандарт”. Матч відбудеться на майданчику СК ДЮСШ №4 у Рівному і розпочнеться о 13:00.

Двотижнева пауза, пов’язана з матчами збірної України добігла до завершення, тож зараз наступають останні, по-футзальному “гарячі” дні 2021-го року. Так, на шанувальників футзалу наприкінці року очікують одразу два тури Parimatch Екста-ліги, тож сумувати футзальній торсиді не доведеться. Перший з двох анонсованих турів отримав статус “Різдвяного”, адже більшість матчів відбудеться 25-го грудня, в день Різдва Христового за західним стилем.

“Ураган” свій матч “Різдвяного” туру відіграє у Рівному, де поміряється силами з об’єднаної командою “Кардинал-Рівнестандарт”. Якщо “дракони” відпочивали у зв’язку з паузою на матчі збірної, то “кардиналівці” минулого тижня провели перенесений поєдинок 8-го туру чемпіонату. На домашній арені команда Олександра Бондаря обіграла харківський “Viva Cup” – 4:0. Ця перемога дозволила рівнянам піднятись на стратегічно важливе четверте місце таблиці, потіснивши звідти львівську “Енергію”.

Цьогоріч склад рівнян представляє собою добротний сплав молодості та досвіду. Кістяк команди складають досвідчені Олександр Басич, Олексій Фетько та граючий тренер Олександр Бондар, а також Михайло Волянюк, який цьогоріч переживає “другу молодість”, перебуваючи в ТОП-3 кращих бомбардирів ліги. 

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – “Ураган” Івано-Франківськ
25 грудня. Parimatch Екстра-ліга, 16 тур. м. Рівне, СК ДЮСШ №4 – 13:00.
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Олександр Плахов (Чернівці), Володимир Кулай (Рівне)
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне) 
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *