Роман ГРИГОРЧУК: «Коли йшов із Чорноморця, то сподівався на повернення»

Футбол

Новий головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук пояснив, чому після відходу з клубу 2014 року завжди хотів повернутися до Одеси.

«Говорив тоді ці слова від щирого серця, нічого не перебільшуючи. На той час у країні виникла непроста ситуація, і це стало наслідком проблем у «Чорноморці». Якийсь час було не до футболу. Тож я й поїхав. Хоча тоді в чемпіонаті України було все настільки здорово, що якби це розвивалося й надалі, то не тільки в мене, а й у будь-якого іншого представника клубу не виникало б жодних думок щодо будь-яких кроків.

У тому «Чорноморці» всі члени команди дуже любили Одесу, і їм подобалося. У нас тоді справи складалися добре – як за результатом, так і за грою. Та й на стадіоні була просто чудова атмосфера. Так от, коли, залишаючи одеську команду, я говорив слова свого звернення, сподівався, що повернуся до «Чорноморця». Дякувати Богу, що зараз все так сталося і я повернувся до свого рідного клубу. Повірте, говорю це без будь-якого перебільшення. Одеса – чудове місто, в якому я живу. У ньому справжнє футбольне середовище – у цьому немає жодних сумнівів! Я з нетерпінням чекаю на першу гру, коли ми будемо на стадіоні, на якому буде чудова атмосфера», – сказав Григорчук.

meta-ratings.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *