Катерина Боклач: «Футбол дарує безліч позитивних емоцій»

Футбол

Бліц-інтерв’ю голкіперки СК “Ладомир” Володимир-Волинський та молодіжної жіночої збірної України WU-19 Катерини Боклач для інстаграм спільноти воротарів України.

– Як ви полюбили футбол, і чому обрали саме такий напрямок у житті?
– Історія мого палкого інтересу до футболу бере свій початок ще з дитинства. Я зростала з хлопчиками і ми у дворі часто ганяли м’яча. Ця гра неабияк припала мені до душі, адже дарувала безліч позитивних емоцій. Я обрала цей вид спорту як напрямок у житті, тому що мені дуже кортіло випробувати свої сили та надалі розвиватися у цій сфері.

– В якій країні на вашу думку найбільше розвинений жіночий футбол?
– На мій погляд, жіночий футбол найбільш розвинений у США, так як там є необхідні умови та ідеальна інфраструктура для підготовки талановитого молодого покоління. Щодо Європи, як на мене, найсильнішими країнами на сьогодні є Німеччина, Франція та Нідерланди.

– Якщо б у вас була можливість запросити до себе в гості 3 воротарів, кого б ви вибрали?
– Я б запросила Облака, Едерсона і Тер Штегена. Дуже б хотіла з ними поспілкуватися та отримати декілька корисних порад з їх власного досвіду.

– Чи готові ви все життя присвятити воротарській справі?
– Я не можу заглянути в майбутнє, щоб дізнатися як складуться обставини. Проте я можу точно сказати, що наразі маю великі амбіції і докладу всіх зусиль, аби вдосконалитися і досягти максимального результату для себе. Головне здоров’я, все інше – попереду.

Instagram: _goalkeeper.ua_

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *