“Ураган-2-КФВ” зіграє проти чинного чемпіона Першої ліги

Футзал

У субота, 22-го счня, франківський “Ураган-2-КФВ” в гостях зіграє матч 8-го туру Першої ліги проти луцького “Любарта”. Матч відбудеться на майданчику “Арени Спорт” в Луцьку і розпочнеться о 15:00.

2022-й рік дублюючий склад “драконів” зіграє у Луцьку проти чинного чемпіона Першої ліги місцевого “Любарта”. До того ж, завтра на “Арені Спорт” в столиці Волині зійдуться друга та третя команда групи “Захід” – франківці наразі йдуть другими з 14-ма очками в активі, тоді як волиняни програють своїм суперникам чотири залікові пункти і перебувають на третій сходинці. Суперники вже зустрічались між собою у першому колі в Івано-Франківську. Тоді на майданчику Муніципального ФОЦ команди розійшлись бойовим миром 2:2 – на дубль волиняна Романа Дацюка господарі відповіли влучними ударами Олександра Дичука та Ігоря Бессонова. 

Якщо для “ураганівців” звітна гра стане першою в Новому році, тоді як “Любарт” проведе свою другу гру. Минулого тижня волиняни у рамках 1/8 фіналу Кубка України вдома поступились екстраліговому “Кардинал-Рівнестандарту” – 2:5. 

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі АФУ. Початок прямого ефіру о 15:00. Посилання на пряму трансляцію ми опублікуємо дещо згодом.

“Любарт” Луцьк – “Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ
22 січня. Перша ліга, група “Захід”, 8 тур. м. Луцьк, “Арена Спорт” – 15:00.
Арбітри: А. Кузьмін (Львів), Н. Лизан (Львівська обл.), В. Гарасимків (Ковель)
Хронометрист: Н. Бас (Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *