Максим Павленко: “Відмінні бійцівські якості завжди були візиткою нашої збірної”

ТОП Футзал

Екс-гравець національної збірної України, а нині головний тренер івано-франківського “Урагану” Максим Павленко в ексклюзивному інтерв’ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від півфінального протистояння Україна-Росія на Євро.

«Хоча в рейтингах футзалу Україна поступається росіянам, але я не вважаю їх фаворитами. Втім, і в чвертьфіналі вистачало експертів, які віддавали перевагу суперникам наших хлопців — казахам, проте песимісти були осоромлені.


Упевнений, що й у поєдинку з росіянами українці матимуть змогу скористатися своїми «козирями»: гострими контрвипадами, домашніми заготівлями при розіграші стандартних положень. Ну а чудові бійцівські якості завжди були візитівкою нашої збірної.


Я не сумніваюся, що головний тренер збірної України Олександр Косенко зупинить свій вибір на правильній тактичній схемі, тим більше, що під час чемпіонату він уже виявив гнучкість у керівництві підопічними. Адже перед початком турніру грали дещо інші поєднання.
Також порадив би хлопцям зосередитися лише на грі, максимальна концентрація завжди була вагомою підмогою».


Нагадаємо, що поєдинок Україна – Росія на чемпіонаті Європи відбудеться 4 лютого о 18 годині. Пряма трансляція на UA:Перший та платформі Суспільне спорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *