Офіційно: Микола Сікач став «вільним агентом»

Футбол

Під час зимової перерви у складі МФК “Прикарпаття” відбулася чергова кадрова зміна. 1 лютого за обопільною згодою сторін припинено співпрацю з 30-річним Миколою Сікачем. Цей футболіст залишає івано-франківську команду в якості “вільного агента”.

Микола Сікач (21.09.1991) народився в с.Тисменичани і є вихованцем надвірнянського футболу. На аматорському рівні грав у чемпіонаті області за “Ніку-Динамо”, “Тепловик”, “Придністров’я”, “Карпати” (Коломия), “Покуття”. Вигравав “золото” (2017), “срібло” (2012) і Кубок (2018) Івано-Франківщини.

У лютому 2020-го став гравцем “Прикарпаття”, кольори якого захищав останні два роки. За цей час зіграв 41 матч у футболці івано-франківської команди в чемпіонаті Першої ліги та Кубку України. Зокрема, в літньо-осінній частині поточного сезону 2021/22 Сікач провів на полі 556 хвилин, зігравши у 12 матчах. В його активі – 1 результативна передача і 1 попередження.

Керівництво МФК “Прикарпаття”, тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники Миколі Сікачу вдячні гравцю за співпрацю, тож бажають міцного здоров’я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій футбольній кар’єрі!

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *