Володимир Бринзак: “Посада голови ФБУ? Я не тримаюся за це місце!”

Біатлон Зимові ТОП

Президент Федерації біатлону України – про плани на майбутнє.

Президент Федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак розповів про те, чи висуватиме свою кандидатуру на наступних виборах на цю посаду:

«Я знаю, що багато вболівальників і журналістів вже давно мріють про те, щоб на чолі федерації стала інша людина. Будь-ласка, кожен бажаючий може подати свою програму на розгляд учасників конференції. Може людина справді виявиться більш прогресивною, з такою ж великою любов’ю до біатлону та бажанням зробити його в Україні ще кращим. Я не тримаюся за це місце.

Як тільки побачу, що є людина, яка може зробити хоча б приблизно так само, як я – із задоволенням передам можливість зробити свій внесок у розвиток біатлону. Це не платне місце, я не забезпечую з нього свою сім’ю. Хоча багато хто думає, що тут – золоте дно, і я отримую з цього якісь дивіденди. Навпаки, ми самі шукаємо гроші, щоб додатково допомогти команді у фінансуванні .

Я дійсно поки що не бачу – хто готовий і хоче звалити на себе цей вантаж. Кажу Андрію Дериземлі – давай, вмикайся. Але він каже, що поки що не готовий. І я розумію, що якщо він займається політикою, хай і на місцевому рівні, то справді не зможе приділяти цьому зараз достатньо уваги. Повторюся – я готовий піти. Та де ці люди, хто готовий замінити?».

biathlon.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *