Наші профі. Закордон: вдалий дебют Вероніки Андрухів

Футбол

Вероніка Андрухів переможно дебютувала в чемпіонаті Румунії, Вадим Червак вперше за багато місяців відіграв повний матч у Національній лізі Чехії, а “Етнікос” Ігоря Худоб’яка продовжує боротьбу за виживання – про це і не тільки в традиційному огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Кіпру. Плей-аут (7-12 місця). 25 тур
“Етнікос” (Ахнас) – “Докса” (Катокопія) – 0:0
Ігор Худоб’як (Е
) відіграв весь матч.

“Етнікос” продовжив свою безпрограшну серію у Плей-аут чемпіонату Кіпру, розписавши мирову з “Доксою” – 0:0. Півзахисник господарів Ігор Худоб’як традиційно провів на полі всі 90 хвилин. За підсумком 25-го туру “Етнікос” продовжує боротьбу за право залишитись у чемпіонаті, адже наразі посідає одинадцяту сходинку і відставання від “рятівного” десятого місця складає вісім залікових пунктів.

Національна ліга Чехії. 19 тур
“Спарта Б” (Прага) ФК “Пршибрам” – 1:1
Вадим Червак ) відіграв весь матч.

Захисник чеської “Спарти Б” Вадим Червак повністю відновився від пошкодження і повертає собі минулу форму. Якщо минулого тижня у переможному матчі проти “Вікторії” з Жижкова (2:1) наш земляк відіграв всього одну хвилину, то цих вихідних провів повний матч проти “Пршибрама” – 1:1. Після 19-го туру “спартанці” є одними з претендентів на нагороди Національної ліги Чехії – наразі команда посідає четверту сходинку, маючи у своєму активі 32 очки.

Жінки. Чемпіонат Румунії. Плей-офф (1-6 місця). 3 тур
“Вашаш” (Одорхею-Секуєск) – “Хеніу” (Прунду-Биргеулуї) – 0:5
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі і була замінена на 70-ій хвилині.

Переможним видався дебют у новому клубі для прикарпатської нападниці Вероніки Андрухів. У поєдинку 3-го туру чемпіонського плей-офф проти “Вашашу” наша краянка відіграла 70 хвилин, а “Хеніу” розгромив своїх опоненток з рахунком 5:0. Після 3-го туру “Хеніу” ділить першу-другу позиції таблиці разом з клузькою “Олімпією” – в обох колективів по 37 набраних очок.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 14 тур
АП “Лотос” (Ґданськ)
– ҐКС “Катовіце” – 1:4
Романа Лукач (Л) увійшла у гру на 52-й хвилині.

У польській Екстралізі триває невдала серія АП “Лотос”, честь якої захищає Романа Лукач. На вихідних команда з Ґданська вдома зазнала третьої поразки поспіль, поступившись ҐКС “Катовіце” – 1:4. Лукач увійшла у гру на 52-ій хвилині матчу. Після 14-го туру АП “Лотос” перебуває на восьмій сходинці Екстраліги, здобувши 15 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *