Комітет з проведення змагань ІФАФ призупинив проведення обласних змагань

Футбол

25 березня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулася робоча нарада адміністрації “ІФАФ”. На нараді також були присутні члени Комітету з проведення змагань “ІФАФ” та керівники Дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

У зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України та запровадженням воєнного стану в Україні 24 лютого 2022 року, Комітет з проведення змагань “ІФАФ” призупинив проведення обласних змагань з футболу під егідою “ІФАФ” до припинення дії воєнного стану на території України.

Також Комітет з проведення змагань “ІФАФ” рекомендував районним асоціаціям футболу Івано-Франківської області та Громадській спілці “Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області” призупинити проведення змагань з футболу під егідою районних асоціацій футболу та ГС “ДЮФЛІФО” до припинення дії воєнного стану на території України.

Заступнику голови, виконавчому директору “ІФАФ” Василю Сікорі та виконавчому директору ДЮФЛІФО Миколі Васильківу доручено провести моніторинг стану справ обласних спортивних закладів, кількості юних футболістів-переселенців та інших суб’єктів футбольної діяльності.

До відповідного рішення Івано-Франківської обласної військової адміністрації рекомендовано не проводити на території області спортивно-масові заходи з футболу.

Пресслужба ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *