Наші профі. Закордон: невдалий дебют Микитишина

Футбол

Команди Ігоря Худобяка і Артура Микитишина продовжують боротьбу за виживання, тоді як “Спарта Б” Вадима Червака близька до нагород – про це в традиційному огляді “Наші профі. Закордон”.

Кубок Кіпру. 1/4 фіналу. Матч-відповідь
“Еносіс” (Паралімні) – “Етнікос” (Ахна) – 0:4
Ігор Худобяк (ЕА) не потрапив до заявки на матч.

“Етнікос” без участі Ігоря Худобяка влаштував гольову феєрії у чвертьфіналі Кубка Кіпру, розбивши “Еносіс” – 4:0. Завдякі цій перемозі клуб з Ахни пробився до півфіналу національного кубка.

Чемпіонат Кіпру. Плей-аут (6-12 місця). 27 тур
“АЕЛ” (Лімассол) – “Етнікос” (Ахна) – 2:0
Ігор Худобяк (ЕА) відіграв весь матч.

На відміну від кубкової дистанції, у чемпіонаті справи в “Етнікоса” доволі кепські – на вихідних Худобяк і Ко в гостях поступились “АЕЛу” (0:2). Наш земляк традиційно відіграв всі 90 хвилин. Після 27-го туру “Етнікос” перебуває у зоні вильоту, програючи “Доксі”, що йде на “рятівній” десятій позиції, п’ять залікових пунктів.

Другий дивізіон Чехії. 22 тур
“Спарта Б” (Прага) – ФК “Вишков” – 4:1
Вадим Червак (СБ) не потрапив до заявки на матч.

Празька “Спарта” продовжує перемагати у другій чеській лізі. Цього разу під каток дублерів потрапив “Вишков” – 4:1. Захисник “Спарти” Вадим Червак участі у матчі не брав. За підсумком 22 турів “спартанці” йдуть на четвертій позиції ліги – 38 очок.

Другий дивізіон Угорщини. 32 тур
БФК “Шіофок” – “ІІІ. Керюлеті” (Будапешт) – 1:0
Артур Микитишин (К) увійшов у гру на 46-ій хвилині.

Уродженець Тисменичан Артур Микитишин дебютував у складі “ІІІ. Керюлеті” – у матчі 22-го туру проти “Шіофока” наш земляк з’явився на полі по перерві. Та, на жаль, не допоміг своїй команді здобути очок – поразка 0:1. Після 32-го туру клуб зі столиці країни є одним з претендентів на виліт, перебуваючи на 19-ій позиції турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *