Відомі баскетболісти України приєдналися до гуманітарного проекту «Скеля» БК «Говерла»

Баскетбол ТОП

Тренування та майстер-класи. До баскетбольного проекту долучились відомі баскетболісти.

14 квітня за основною локацією проекту -спортивного залу ФОК, відбулися товариські зустрічі між командами юних баскетболістів, учасників нашого проекту, які представляють практично усі міста Сходу та Півдня нашої України, що тимчасово проживають у Івано-Франківську на час війни. Тренерами команд стали наші зірки баскетболу. Попри емоції на майданчику, перемогла дружба!

У п’ятницю 15 квітня, з найменшими баскетболістами проведений майстер-клас, під час якого за 4-ма станціями відомі баскетболісти відпрацьовували секрети професійної майстерності. А по завершенню майстер-класу стали безпосередніми учасниками баскетбольних естафет разом із командами юнаків і дівчаток.Величезним сюрпризом для діток став показовий виступ Дмитра Кривенка, одного з найкращих данкерів світу, який фантастично володіє і маніпулює баскетбольними м‘ячами, закидає неймовірні данки.

Дякуємо зірковим баскетболістам за небайдужість і потужну підтримку нашого проекту! Ваших вболівальників значно збільшилося! Фото та автографи з вами є доказом! Загалом Учасниками таких цікавих заходів стали біля 100 юнаків і дівчаток, 80% яких приїхали до нас зі Сходу та Півдня України!

Привітати учасників гуманітарного проекту завітали керівник Департаменту молодіжної політики в спорту Івано-Франківської міської ради Матешко В.В., координатор проекту Гурик Т.З. Щиро дякуємо нашій міській владі, міському голові Івано-Франківська Марцінківу Р.Р. за можливість реалізувати наш гуманітарний проект в одному із найкращих спортивних залів міста та всіляку підтримку наших ініціатив!

По завершенню заходів юним баскетболістам-переселенцям було передані фрукти та солодощі від БК «Дніпро». А також фірмові шкіряні баскетбольні м‘ячі клубу, які активно використовувались вже під час майстер-класу! Від усіх учасників та батьків щира подяка президенту клубу БК «Дніпро» Валерію Кондратьєву та головному тренеру Дмитру Болдаєву за подарунки!

Окрема подяка тренерському штабу Баскетбольної академії ГО «БК «Говерла», які роблять усе можливе, щоб нашим юним переселенцям та франківчан ви було комфортно та цікаво на тренувальних заняттях!

Ростемо фізично здоровими, мужніми і міцними, як скелі! Усе відбудуємо з такими неймовірними юнаками і дівчатками! Усе буде Україна!

Майстер-клас проводили:

Вадим Прокопенко (збірник України U 16, U 18; екс-гравець KK Dinamic ( Сербія); KK Portorož ( Словенія), БК «Дніпро», БК «Будівельник», учасник Суперкубку України, віце-президент європейської Універсіади.

Антон Мусієнко, гравець національної збірної України з баскетболу 3х3, срібний призер молодіжного Чемпіонату миру 3х3, екс-гравець МБК « Миколаїв», Київ-Баскету, БК « Харківські соколи», призер Кубку України;

Дмитро Кривенко «Smoove»-дворазовий Чемпіон світу FIBA3X3; гравець американської виставкової команди Гарлем Глобтроттес.

Ольга Алексейчик ( Сівакова) – гравець національної збірної України, Чемпіон та призер чемпіонатів України різних років, фіналістка кубку України 2020/2021, найкращий захисник Кубку України 2020/2021.

ФОТО

Академія БК Говерла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *