Наші профі. Закордон: “Етнікос” Ігоря Худоб’яка зробив крок до фіналу Кубка Кіпру

Футбол

“Етнікос” Ігоря Худоб’яка реабілітовується за невдалу гру в чемпіонаті, а “ІІІ.Керюлеті” Артура Микитишина програє у матчі невдах – про це і не тільки в обгілді “Наші профі. Закордон”.

Кубок Кіпру. 1/2 фіналу. Перший матч
“АЕК” (Ларнака) – “Етнікос” (Ахна) – 1:2
Ігор Худобяк (Е) відіграв весь матч іна 40-ій хвилині отримав попередження.

Попри невтішні справи у внутрішньому чемпіонаті, де “Етнікос” є претендентом на виліт, у кубку Кіпру все для Худоб’яка і Ко складається діаметрально протилежно. У першому матчі півфіналу турніру “Етнікос” в гостях мінімально здолав “АЕК” (2:1) і зробив перший крок до головного матчу. Ігор Худоб’як традиційно провів весь поєдинок і напрацював на попередження. Матч-відповідь у цій парі відбудеться 4 травня.

Чемпіонат Чехії. Національна футбольна ліга
25 тур: ФК “Тржинець” – “Спарта Б” (Прага) – 2:2
Вадим Червак (С) залишився на лаві для запасних.
26 тур: “Спарта Б” (Прага) “Височина” (Їглава) – 1:1
Вадим Червак (С) вийшов у стартовому складі і був замінений на 84-ій хвилині.

Одразу два поєдинки протягом тижня зіграла чеська “Спарта Б”. І обидва матчі “спартанців” завершились мировою з середняками НФЛ – “Тржинцем” (2:2) та “Височиною” (1:1). У першому матчі захисник “Спарти” Вадим Червак участі не брав, а от у другому був замінений під завісу поєдинку. Попри втрату очок з середняками, столичний клуб зумів піднятись на третю сходинку ліги, набравши 44 залікові пункти і випередивши ФК “Лишень” за додатковими показниками.

Чемпіонат Угорщини. Другий дивізіон. 34 тур
ФК “Сольнок” “ІІІ. Керюлеті” (Будапешт) – 1:0
Артур Микитишин (ІІІ) залишився на лаві для запасних.

Чи не головну битву сезону на вихідних програв угорський “ІІІ. Керюлеті”, за який виступає півзахисник Артур Микитишин. У матчі поточних невдах Другого дивізіону клуб зі столиці країни поступився ФК “Сольнок” – 0:1. Наш земляк участі у матчі небрав. Поразка здійснила своєрідну “рокіровку” в низах турнірної таблиці – “Сольнок” піднявся з останньої позиції, опустивши туди саме “ІІІ. Керюлеті”. Втім, становище клубу нашого земляка не таке вже й безнадійне, адже відставання від “рятівного” сімнадцятого місця складає скромних п’ять очок, а попереду потрібно зіграти ще чотири тури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *