«Діназ» – «Прикарпаття» – 2:2. Огляд

Футбол

“Прикарпаття” у гостьовому поєдинку не мало права втрачати очки, якщо розраховує поборотися за квартет лідерів. Проте, підопічні Олега Рипана переживають не найкращі часи. Іванофранківці програли три попередні виїзні матчі, тому мали реабілітовуватися перед власними вболівальниками.

На встигли команди зіграли і десяти хвилин, як оголосили повітряну тривогу. Після відновлення матчу першим номером грали підопічні Головка. Міг відривати рахунок Кос, але він не влучив у площину воріт після передачі з флангу від Богунова. А перша акцентована атака гостей завершилася голом. Рудюк отримав передачу від Цюцюри і з гострого кута пробивав, а Оринчак проштовхнув м’яч у сітку – 0:1. “Прикарпаття” активніше провело кінцівку тайму і могло забивати ще, але рахунок до перерви не змінився.

На початку другого тайму “Діназ” заграв агресивніше і це призвело до забитого м’яча. Клименко прострілив, а Корешков в один дотик пробив повз Герича. Провалився захист “Прикарпаття” у цьому епізоді. Через декілька хвилин мали знову виходити вперед гості. Цюцюра п’ятою віддав на Барчука, але він з декількох метрів не зміг переграти Солдатенка. 

Після пропущеного м’яча перехопили ініціативу підопічні Рипана, але відсутність завершального акцентованого удару не дозволяло “Прикарпаттю” забити. За марнотратство господарі покарали свого суперника. Богунов віддав, а Клименко розстріляв ворота Герича – 2:1. Не встигли вишгородці порадіти, як знову пропустили. Після флангового навісу м’яч у свій актив записав Барчук – 2:2.

Після активних хвилин команди дещо заспокоїлися. Ніхто не хотів ризикувати. На 80-й хвилині підвів свою команду Білоус, який грубо зіграв у центрі поля і отримав друге попередження. Проте, реалізувати чисельну більшість футболісти “Прикарпаття” не змогли. Матч завершився внічию – 2:2.

UA-Футбол

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 12 тур
«Діназ» (Вишгород) – «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 2:2 (0:1)
Голи: Корешков (51), Клименко (61) – Оринчак (24), Барчук (63).

Діназ: Солдатенко, Духота, Літвінов, Волошин, Корешков, Білоус, Богунов (Шевченко, 87), Клименко, Кіріченко (Куліш, 46), Мораренко, Кос (Салабай, 74).
Прикарпаття: Герич, Соловйов, Борисевич, Аксьонов, Писко, Тітаєвський, Оринчак, Рудюк, Сондей (Кузьмин, 90+2), Цюцюра (Стаднік, 81), Барчук. 
Попередження: Літвінов (60), Білоус (77), Куліш (90+6) – Рудюк (90+5).
Вилучення: Білоус (79, друге попередження).

13 листопада 2022 року. 12:00. с.Демидів, стадіон “Діназ”. +10 С.
Арбітр: І.Сташук (Чернігів). Асистенти арбітра: Р.Якимик (Львів), О.Гірс (Одеса).
4-й арбітр: С.Задиран (Київська обл.). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).


Прикарпаття та Діназ грають внічию

У стартовому матчі неділі у Першої ліги Діназ приймав Прикарпаття. Підопічні Олександра Головка мали всі шанси здобути свою дебютну домашню перемогу, адже гості своїми результатами у попередніх матчах не вражали.

Вже на стартових хвилинах матчу пролунала повітряна тривога, тому команди змушені були перейти в укриття. Проте після тривалої паузи гра відновилася. На 14-й хвилині хорошу нагоду відзначитися мав Кос, але він пробив повз ворота метрів з семи. А на 24-й хвилині досить несподівано гості відкрили рахунок. Цюцюра протягнув м’яча через лівий фланг і від лицьової віддав, не в центр, а в глибину ‒ на Рудюка, який з гострого кута  пробивав, а Оринчак проштовхнув м’яч у ворота – 0:1. До перерви гості так і не змогли оговтатися після пропущеного м’яча. Роботи у Герича не було.

На початку другого тайму гості зрівняли рахунок. Після прострілу Клименка відзначився Корешков – 1:1. На 56-й хвилині могли знову виходити вперед гості, але після передачі Цюцюри з декількох метрів не зміг переграти голкіпера Барчук. Не забиваєш ти – забивають тобі. На 62-й хвилині після передачі Богунова реалізував вихід один на один Клименко. Вже у наступній атаці Прикарпаття відігралося. Після прострілу з флангу відзначився Барчук  – 2:2. Шалений другий тайм!

На 80-й хвилині господарі залишилися у меншості. Друге попередження за грубий підкат отримав Білоус. Вирвати перемогу ніхто із суперників не зміг. Результативний матч завершився внічию.

Man of the match: Владислав Клименко (Діназ)
Був активний протягом всього матчу і допоміг своїй команді набрати очки. Гол і асист – винагорода за хороший матч.

Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *