Тетяна Алдошина: “Казахстан дуже любить Україну і підтримує нас!”

Волейбол ТОП

Нещодавно ми повідомляли про тріумф команди “Куаниш” в кубку Азії серед клубів. Наша представниця в складі переможців Тетяна Алдошина для SPORT.IF.UA прокоментувала цей успіх.

Поділись емоціями, які були відразу після гри!

– Я не могла повірити в те, що ми виграли. Емоції переповнювали, адже клуб перший раз на таких змаганнях. Це неймовірний результат для нас.

Протистояння видалось феєричним! Як вдалось знайти мотивацію відігратись з 0:2 проти фаворита змагань? Які підказки тренера так повпливали?

– Ми цілий сезон команді “Алтай” програвали з рахунком 3:0, 3:1. І в плей-оф ми програли за вихід в фінал третю гру команді “Жетису”. Було дуже жаль,що не потрапили в фінал. І на цих змаганнях ми були у фіналі, тому хотіли відігратися і показати, що “Куаниш” класна і непроста команда. Наш тренер взагалі крутий мотиватор. Перед важливими іграми він нас мотивував відео, музикою і т.д. І в цей непростий момент він нам сказав: “Дівчата, це наш шанс! Не потрібно здаватися і треба боротись до кінця!”

– На фіналі були заповнені трибуни. Як грати за такої атмосфери?

– Перший раз, я думаю, в Казахстані такі були повні трибуни, не було жодного вільного місця.
Я була в захваті. Хоча й весь зал скандував “Алтай – чемпіон!”. Тільки одна трибуна позаду нас підтримувала “Куаниш”. Ми одне одну майже не чули, бо вболівальники не давали змоги докричатись голосніше. Атмосфера в залі була неймовірна! Хочу сказати всім вболівальникам, які нас підтримували, величезне дякую!

– В післяматчевому коментарі місцевому каналу ти говорила про відпочинок. То зразу на відпочинок чи трохи додому у відпустці?

– Потрапити не можу додому через війну. Хочу сказати всім українцям, що вони великі молодці! Так захищають Україну та допомагають один одному. Я горджусь тим, що народилась в Україні! До речі, Казахстан дуже любить Україну і підтримує нас, за що їм велика подяка. Поки планую відпочинок з подругою, але точної дати ще немає.

– Залишаєшся в команді на наступний сезон?

– Так! Наша команда поїде на клубний чемпіонат світу, дуже хочу пограти на такому рівні. Це круто! Плюс клубний чемпіонат Азії. Тому сезон буде насиченим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *