Петро Кушлик тренуватиме в Литві

Футбол

Заслужений тренер України Петро Іванович Кушлик з Прикарпаття очолив литовський футбольний клуб “Йонава” з однойменного міста повідомляє клубна прес-служба. Контракт з “Йонавою” розрахований на кілька років, завдання – зберегти прописку в елітарному литовському дивізіоні, а наступного сезону там закріпитися.

Після 13-ти турів (всього – 36) поточного чемпіонату “Йонава” йде останньою в турнірній таблиці і має в своєму активні тільки одне очко (гостьова нічия з ФК “Банга”) з різницею м’ячів 3–43.

Розпочав Петро Іванович роботу на новому місці, як кажуть, з місця в кар’єр. Вже 25 травня керував діями “Йонави” в кубковому виїзному протистоянні з вільнюським “Трансінвестом”. Для футболістів “Йонави” поєдинок розпочався дуже важко, господарі з перших хвилин запропонували боротьбу на кожному клаптику поля і на перерву суперники пішли за рахунку 0:0.

У другому таймі після ряду замін гра стала більш відкритою. У підсумку, вболівальники на стадіоні побачили три забитих м’ячі у виконанні підопічних Петра Кушлика – два в ворота “Трансінвесту” і “автогол” у власні. Підсумок матчу 2:1 на користь “Йонави”. Представники Йонави були останньою командою, яка вскочила в потяг чвертьфіналу.

У 2016 році Петро Кушлик вже працював у чудовому місті Йонава в ролі асистента свого колишнього підопічного по польському “Відзеву” Робертаса Пошкуса. Команда “Лієтава” (під такою назвою тоді виступала “Йонава”) також посідала останнє місце у вищому дивізіоні національного чемпіонату. Але вже через два місяці спільної роботи команда піднялася на п’ятий рядок, а завершила сезон на 6-му місці.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *