Вероніка Любінець в складі збірної України з баскетболу 3х3 на євровідбір

Баскетбол

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 під керівництвом Володимира Холопова прибула в ізраїльський Тель-Авів, де 3-4 червня виборюватиме путівку на чемпіонат Європи.

Після зборів в Італії та Австрії наша команда проведе заключний етап підготовки у Ізраїлі, акліматизуючись до умов змагань.

Нагадаємо, до складу жіночої збірної України увійшли: Міріам Уро-Ніле, Наталія Цюбик, Дар’я Дубнюк, Анжеліка Ляшко та запасні Єлизавета Мітіна і Вероніка Любінець.

Читайте: П’ять успішних кваліфікацій з шести: історія виступів жіночої збірної 3х3 у відборі на ЧЄ

Чоловіча збірна під керівництвом Тимура Арабаджи наразі завершує свій збір у Румунії. Уже в п’ятницю, 3 червня, наші команди зіграють матчі групового етапі кваліфікації на чемпіонат Європи.

Нагадаємо, чоловіки стартуватимуть у групі В з Францією та Грецією, а жінки зіграють в квартеті D разом з командами Словаччини, Хорватії та Сербії.

У кваліфікації у Ізраїлі путівки на ЄвроБаскет отримають переможці півфіналів у чоловіків, переможці півфіналів та переможець пари серед невдах півфіналу у жінок. Також за підсумками інших відбіркових турнірах путівки на чемпіонат Європи отримає найкраща в порівнянні серед третіх команд у чоловіків та найкраща серед четвертих у жінок.

ФБУ відкрила благодійний рахунок задля підтримки збірних команд України з баскетболу, які влітку будуть брати участь у змаганнях. Навіть ваша невелика пожертва у розмірі вартості чашки кави буде важливим внеском у представлення української збірної на міжнародній арені. 

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *