Parimatch Екстра-ліга: сезон 2021/2022 завершений

ТОП Футзал

У зв’язку із військовою агресією росії проти України, поточний сезон в елітному футзальному дивізіоні дограватися не буде.

Сьогодні у Zoom відбулася нарада за участі керівництва Асоціації футзалу України та керівників команд-учасниць Parimatch Екстра-ліги. За її підсумками було прийнято рішення, що у зв’язку з воєнним станом який триває на території України, матчі сезону 2021/2022 дограватися не будуть.

Призери чемпіонату визначені не будуть, а турнірна таблиця буде зафіксованою станом на 24 лютого. В єврокубки від України буде делеговано херсонський «Продексім» (прим. у Лізі чемпіонів – «Херсон»), який на момент завершення чемпіонату посідав першу сходинку у турнірній таблиці.

Також у зв’язку з прийняттям Міністерством молоді та спорту України рішення щодо дозволу проведення офіційних змагань у певних місцевостях, які внесені до эдиного плану-календаря міністерства, АФУ запропонувала командам провести Кубок ліги у серпні (за участі команд Екстра та Першої ліг).

Окрім того, відзначимо, що як і зазвичай, старт сезону 2022/2023 запланований на кінець серпня-початок вересня (за можливості його розпочати). Консультації та обговорення щодо його формату розпочнуться у липні. Тоді ж будуть визначені й дата та місце проведення Фіналу Восьми Кубка України сезону 2021/2022.

Офіційні рішення Виконкому АФУ щодо Parimatch Екстра-ліги та інших всеукраїнських змагань будуть прийняті та оприлюднені найближчим часом, після проведення додаткових консультацій з представниками відповідних команд.

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *