«Прикарпаття» – переможець благодійного турніру в підтримку ЗСУ

Футбол

Минулої неділі, 5 червня, у селі Матеївці взяв старт благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України “Престиж”.

Формат заходу передбачає проведення окремих турнірів на території Коломийського району, а склад учасників на кожному етапі визначається організаційним комітетом.  Згідно регламенту передбачено два півфінали, матч за 3-є місце та фіналу у форматі “2 тайми по 30 хвилин”.

На першому етапі за головний трофей змагалися чотири команди: “Прикарпаття” (Івано-Франківськ), “Буковина U-19” (Чернівці), “Blago-Юність” (Верхня, Калуський р-н) і “Престиж” (Коломийський район). У першому півфіналі зійшлися “Престиж” і “Буковина U-19”, де перемогу з “сухим” рахунком 2:0 здобули коломийські футболісти. Другу путівку до фіналу вибороло “Прикарпаття”, яке мінімально переграло лідера обласного чемпіонату “Blago-Юність” – 2:1.

А от переможців “призових” поєдинків довелося визначати у серіях післяматчевих пенальті. У матчі за 3-є місце “Буковина U-19” і “Blago-Юність” основний час завершили внічию 2:2, а за пенальті удача посміхнулася молодим буковинцям – 4:3. У фінальному протистоянні “Престиж” – “Прикарпаття” два тайми вийшли безгольовими, а післяматчеві 11-метрові удари краще виконали івано-франківці – 4:2.

Благодійний марафон на підтримку ЗСУ “Престиж”. Перший етап

Півфінали
“Престиж” – “Буковина U-19” – 2:0
“Прикарпаття” – “Blago-Юність” – 2:1

Матч за 3-є місце 
“Буковина U-19” – “Blago-Юність” – 2:2 (пен. 4:3)

Фінал 
“Престиж” – “Прикарпаття” – 0:0 (пен. 2:4)

Партнери етапу: Матеївецька сільська рада, Коломийська районна асоціація футболу, ТОВ “Автомагістраль сервіс”, “KavOVar” Коломия, за підтримки Благодійного фонду “Покуття”.

Наступний етап благодійного марафону на підтримку ЗСУ заплановано на 12 червня у місті Коломия на стадіоні “Юність”.

Фото Анастасії Зіняк

МФК “Прикарпаття”

1 thought on “«Прикарпаття» – переможець благодійного турніру в підтримку ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *