Юніорська збірна України U-19 виборола бронзу турніру Futsal Week

Футзал

“Ураганівці” разом зі збірної вибороли “бронзу”

Юніорська збірна України U-19 продовжує підготовку до відбірних матчів Євро-2022. Одним з етапів підготовки стала участь у міжнародному турнірі Futsal Week, що завершився у хорватському Поречі.

“Синьо-жовті” успішно подолали груповий етап, обігравши однолітків з Ґренландії (10:1) та Угорщини (5:2), а також розписали мирову з Японією – 4:4. Фінішувавши на другій сходинці у квартеті, українці у півфіналі зустрілись зі збірною Іспанії. Наші футзалісти хоч і нав’язали боротьбу “червоній фурії”, але перемога залишилась за іспанцями – 0:3. У матчі за бронзові нагороди збірна України розгромила однолітків з Польщі – 8:0.

До “бронзи” юніорської збірної долучились і юні “ураганівці”. Олександр Дичук не лише виводив збірну на майданчик у статусі капітана, а став найрезультативнішим серед “драконів”, забивши п’ять м’ячів на турнірі. Андрій Британ відзначився двома голами, тоді як в активі Андрія Ткачука один гол. Голкіпери Микола Гуйван та Микола Хомяк захищали ворота збірної у трьох матчах на турнірі.

Futsal Week U-19
м. Пореч, Хорватія
1 тур
Україна – Гренландія – 10:1 (9:0)
Голи у складі збірної України
: Малиновський (1), Калашник (2, 5), Британ (4), Сметаненко (6, 18, 33), Скибчик (8), Семенченко (8), Лутай (19)
Україна: Хомяк (Дяченко, 21) – Калашник, Скибчик, Малиновський, Семенченко – Ткачук, Олександр Сметаненко, Британ, Лутай – Квасній, Дичук (к), Сизик, Рибіцький.

2 тур
Україна
 – Японія – 4:4 (3:3)
Голи у складі збірної України: Британ (11), Калашник (13), Семенченко (15), автогол (32)
Україна: Дяченко (Гуйван, 21) – Сметаненко, Скибчик, Малиновський, Семенченко – Калашник, Квасній, Дичук (к)Британ – Ткачук, Лутай – Сизик, Рибіцький.

3 тур
Україна – Угорщина – 5:2 (4:0)
Голи у складі збірної України: Ткачук (10)
, Сметаненко (17, 25), Дичук (18, 19)
Україна: Гуйван (Хомяк, 21) – Калашник, Квасній, Дичук (к)Ткачук – Сметаненко, Скибчик, Лутай, Сизик – Рибіцький.

1/2 фіналу:
Іспанія – Україна – 3:0 (3:0)
Україна:
 Гуйван (Дяченко, 21) – Калашник, Квасній, Дичук (к), Британ – Семенченко, Малиновський, Сметаненко, Скибчик – Лутай, Ткачук – Сизик, Рибіцький.

Матч за 3 місце:
Україна 
– Польща – 8:0 (4:0)
Голи:
 Малиновський (13), Рибіцький (14), Сметаненко (15), Калашник (17), автогол (33), Дичук (35, 35, 36)
Україна: Дяченко (Хомяк, 21) – Сметаненко, Лутай, Сизик, Британ – Калашник, Малиновський, Скибчик, Рибіцький – Дичук (к), Семенченко, Ткачук.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *