Прикарпатські спортсмени разом із волонтерами передали авто бійцям на фронт

Інші ТОП

Прикарпатські спортсмени разом з волонтерами передали українським захисникам на фронт автомобіль. Гроші на нього збирали під час спортивних заходів. Також для воїнів закупили 20 комплектів тактичних окулярів.

Про це кореспондентці Суспільного розповів начальник управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської обласної військової адміністрації Орест Оклієвич.

Гроші на потреби українських військовослужбовців спортсмени збирали упродовж місяця на благодійних турнірах. За словами Ореста Оклієвича, від початку повномасштабної війни прикарпатські спортсмени спільно з волонтерами вперше передали авто бійцям на фронт.

Прикарпатські спортсмени разом із волонтерами передали авто бійцям на фронт

“Ми зібрали гроші на автомобіль. Також докупили 20 тактичних окулярів для ЗСУ. Вважаємо, що це — хороша акція. Спорт повинен допомагати. Багато наших спортсменів зараз воюють. Це все ми зробили від щирого серця. Це — правильно і патріотично. І всі люди нас підтримали”, — говорить Орест Оклієвич.

Також він додав, що зупинятися на цьому не будуть. Далі спортсмени планують збирати гроші на тепловізор для військових.

Долучилися допомогти закупити автівку волонтери Валентин та Владислав Марусяки. Вони у середині червня допомогли організувати благодійний всеукраїнський турнір з баскетболу 3х3. Такий же турнір хлопці провели у Калуші. Завдяки цим заходам тоді вдалося зібрати понад 60 тис. гривень, розповідає Владислав Марусяк. Усі гроші передали на закупівлю автомобіля.

Прикарпатські спортсмени разом із волонтерами передали авто бійцям на фронт

“Я думаю, що це — надзвичайно потрібно, адже в тих умовах, в яких зараз перебувають наші військові, коли є один приліт і авто вже немає, їм постійно треба допомогати і надавати нові автівки. Гроші ми збирали у скриньках. Так люди робили свої донати. У Калуші ми від Олега Псюка отримали панаму з його підписом. І після нашого турніру ми провели аукціон, де так само заробили певну кількість коштів”, — розповів Владислав Марусяк.

Зі збором грошей також допомагали футбольний клуб “Прикарпаття”, представники з обласних спортивних федерацій та дитячо-юнацьких шкіл. Частину грошей для автівки зібрали під час благодійних забігів в Івано-Франківську.

Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *