Товариський матч. “Прикарпаття” зіграє з “Нивою”

Футбол

Сьогодні івано-франківська команда проведе свій заключний – шостий контрольний поєдинок в рамках підготовки до нового сезону. Суперником “Прикарпаття” стане тернопільська “Нива”, яка також гратиме у групі А чемпіонату Першої ліги 2022/23.

На передсезонних зборах прикарпатці провели вже п’ять літніх спарингів. “Зелено-жовті” перемогли аматорські команди області – “Покуття” (4:0) і “Нафтовик” (5:0), далі розійшлися миром з першоліговими дебютантами – “Епіцентром” (2:2) і “Буковиною” (1:1), а минулої п’ятниці зазнали мінімальної гостьової поразки від “Карпат” (0:1).

Натомість тернополяни, починаючи з 25 липня, провели п’ять контрольних поєдинків. Перемогли аматорські команди “Агрон” (1:0) і “Престиж” (6:1), майбутнього суперника у Першій лізі “Буковину” (3:1), також поступилися “Карпатам” (0:1) і зіграли внічию з прем’єрліговим ФК “Львовом” (1:1).

Минулого сезону “Прикарпаття” були сильнішим у Тернополі, перегравши “Ниву” у 10-му турі Першої ліги – 2:0. На зимових зборах у контрольній грі завдяки голам Цюцюри і Барчука знову перемогли івано-франківці – 2:1. Той спаринг відбувся на “Хет-Трик Арені” 16 лютого – всього за тиждень до початку повномасштабної війни…

«Прикарпаття» – «Нива»

  • 16 серпня (вівторок) – стадіон “Рух”
  • без присутності глядачів

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *