Наші профі. Закордон: дебют Марини Погрібняк

Футбол

“Дебрецен” Олександра Романчука продовжує гальмувати, поразки “Йонави” Петра Кушлика та дебют Марини Погрібняк в еліті польського футболу – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Литви. 22 тур
ФК “Йонава” – “Жальгіріс” Каунас – 1:2

Кубок Литви. 1/4 фіналу
ФК “Йонава” – “Хегельманн” Каунас – 0:2

Невдалим видався тиждень для “Йонави” Петра Кушлика. Спочатку команда прикарпатського фахівця вдома з боями поступилась середняку чемпіонату Литви каунаському “Жальгірісу” (1:2), а згодом нічого не змогли протиставити “Хегельманну” у чвертьфіналі кубка країни – 0:2. За підсумком вихідних “Йонава” продовжує перебувати на останній сходинці литовської А-Ліги.

Чемпіонат Угорщини. 3 тур
ФК “Дебрецен”
 – “Вашаш” (Будапешт) – 1:1
Олександр Романчук (Д) відіграв весь матч.

Триває нічийний “синдром” угорського “Дебрецена”. На вихідних команда Олександра Романчука розійшлась миром зі столичним “Вашашем” – 1:1. Наш земляк вже традиційно вийшов з перших хвилин і провів на полі весь матч. Після 3-го туру “Дебрецен” посідає восьму позицію турнірної таблиці.

Жінки. Чемпіонат Грузії. 10 тур
“Динамо” (Сухумі) – “Самегрело” (Тбілісі) – 0:3
Соломія Гошій (С) відіграла весь матч.

Продовжує свій переможний хід в жіночому чемпіонаті Грузії тбільський “Самегрело”. У 10 турі змагань столичні футболістки не відчули опору з боку “Динамо” – 3:0. Захисниця Соломія Гошій відіграла повний матч. За підсумком ігрового вікенду “Самегрело” продовжує лідирувати в чемпіонаті, набравши 28 очок.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 1 тур
“Погонь” (Тчев) – “Спортіс” (Бидґощ) – 1:3
Марина Погрібняк (П) увійшла у гру на 57-ій хвилині.

У новому сезоні жіночої Екстраліги Польщі зіграє лише одна прикарпатська футболістка. Честь дебютанта змагань “Погоні” з Тчева захищатиме вихованка івано-франківської ДЮСШ №3 Марина Погрібняк. У стартовому турі нового сезону “Погонь” вдома поступилась “Спортісу” з Бидґоща – 1:3. Марина розпочала матч на лаві для запасних і увійшла у гру на 57-ій хвилині.

Жінки. Чемпіонат Литви. 11 тур
“Банга” (Гаргждай) – ФК “Вільнюс” – 0:4
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 43-ій та 75-ій хвилинах відзначалась голами.

Після майже двомісячної відпустки повернулись баталії жіночого чемпіонату Литви. У рамках 11-го туру змагань “Вільнюс” завдяки дублю Христини Перевізник розгромив “Бангу” – 4:0. Перемога дозволила “Вільнюсу” закріпитись на третій сходинці чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *