Олександр Романчук: “Свою кар’єру в Дебрецені розглядаю як серйозний виклик”

Футбол

У середині липня керівництво “Дебрецена” підписало трирічний контракт з Олександром Романчуком. 22-річний гравець відповів на декілька питань для клубного сайту dvsc.hu.

– За всю кар’єру я грав лише в Україні. Я вперше в інозменому чемпіонаті , що для мене трохи не звично, тому що я щойно приїхав на нове місце, в нове середовище. Я бачу свою кар’єру в Дебрецені як серйозний виклик, я щасливий бути тут. Завдяки одноклубникам мені вдалося дуже швидко влаштуватися, вони мені дуже допомагають як на полі, так і поза ним.


Під час зборів в Австрії Романчук приїхав на перегляд в “DVSC”, з яким незабаром підписав з ним контракт. Захисник сказав, що у нього були інші пропозиції, але врешті-решт він обрав саме наш клуб.

– Я міг опинитись в Чехії або Кіпрі, але тут теж дуже добре, чемпіонат мені подобається. За останні роки він дуже розвинувся, я думаю, що він дещо схожий до українського. Ми з сім’єю розглянули варіанти та вирішили зупинитись на “Дебрецені”.

22-річний гравець постійно виступав у вищому дивізіоні в Україні, але чемпіонат був зупинений. Звісно, ​​тривала перерва теж не пішла на користь його кар’єрі.

– Звичайно, для мене, як і для всіх, був дуже важкий час. Сім’я в моєму житті на першому місці, але й їх торкнулася війна, тому про футбол я взагалі не міг думати. Я багато часу проводив без м’яча, але після чотиримісячної відсутності відновив тренування. Я ще не в 100% формі, але скоро наберу оптимальні кондиції.


Тим не менш, Олександр Романчук відразу ж став гравцем основного складу і зіграв усі матчі «Локі» в першості.

«Я радий, що головний тренер на мене розраховує, і дякую йому за довіру». У мене не було багато часу, щоб звикнути до тактики команди, тому гра проти “Кішварди” була для мене не дуже легкою, але з часом я почуваюся все краще і краще на полі, – сказав захисник Локі з 21-им номером на футболці.

– Не було особливих питань, ким я хочу стати, коли виросту, я з дитинства засинав і прокидався з м’ячем. Я ставив перед собою найвищі цілі і боровся за них щодня.
Романчуку було 8 років, коли він почав займатися футболом у ФК «Прикарпаття», потім у 16 ​​років підписав контракт із ФК «Львів». Два роки грав у другій лізі, а його шлях проліг у молодіжну команду київського «Динамо». Після цього повернувся до Львова, а через півтора року став футболістом “Деберецена”. Шлях не був простим, але це лише початок.

DVSC

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *