В ОДА урочисто відзначили Збірну Івано-Франківщини

Футбол

19 серпня голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та голова Івано-Франківської обласної асоціації футболу Андрій Бондаренко урочисто відзначили аматорську збірну команду області з футболу – переможців Кубку регіонів Української асоціації футболу.

Також у заході взяли участь заступник голови ОДА Віталій Ільчишин, заступник начальника управління спорту та молодіжної політики ОДА Костянтин Лисейко, перший заступник голови ІФАФ Тарас Клим, заступник голови, виконавчий директор ІФАФ Василь Сікора.

“Кожна перемога Івано-Франківщини – це дуже важливо. Дякую за вашу працю, за те, що додали у скарбницю здобутків нашої області цей кубок і золоті медалі. Переконана, що з такими успіхами у вас є велике майбутнє. Надзвичайно пишаюся перемогою та бажаю нових досягнень у спортивних змаганнях. Дякую всім тренерам, які навіть у найскрутніші часи продовжують виховувати майбутніх чемпіонів. Вітаю із цим здобутком і бажаю гідно представити Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА, а ми всі разом вболіватимемо за вас. Віримо в щасливу долю своєї держави, віримо в себе, віримо у нашу Перемогу!”, – наголосила Світлана Онищук.

Опісля очільниця ОДА Івано-Франківщини вручила нагороди, зокрема Почесні відзнаки управління спорту та молодіжної політики ОДА “За розвиток фізкультури і спорту на Прикарпатті” головному тренеру збірної команди області Віктору Данищуку та його помічнику Олегу Веприку, Подяки голови облдержадміністрації за підготовку членів збірної команди області з футболу тренерам – Віктору Данищуку, Олегу Веприку, Сергію Пташнику (всі – “Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ), Любомиру Корнуті (“Покуття” Коломия), Андрію Нестеруку (“Ніка-Вовчинець” Івано-Франківськ), Михайлу Ткачуку (“Ураган” Черніїв), Віктору Поптаничу (“Бескид” Надвірна), Роману Мотузу (“Благо-Юність” Верхня), Михайлу Басарабу (“Гарда” Калуш), Роману Куртянику (ФК “Вільхівці”).

У свою чергу голова ІФАФ Андрій Бондаренко за вагомий внесок у здобуття перемоги збірної області у Всеукраїнських змаганнях з футболу вручив Подяки обласної асоціації футболу голові ОДА Світлані Онищук, юридичній компанії “Moris” та МФК “Прикарпаття”.

Нагадаємо, збірна команда Івано-Франківської області здобула право представляти Україну в розіграші Кубку регіонів УЄФА. Відбірний етап Кубку регіонів УЄФА відбудеться в Хорватії 28 вересня – 4 жовтня 2022 року. За результатами жеребкування, збірна команда Івано-Франківської області виступатиме у кваліфікаційній групі 8. Серед суперників будуть команди з Хорватії, Сербії та Мальти. Путівку до вирішального раунду отримає лише переможець групи. Фінальні змагання престижного європейського аматорського турніру пройдуть в останні два тижні липня 2023 року.

Пропонуємо вашій увазі відео-сюжет Телерадіокомпанії “ВЕЖА” про привітання збірної області з футболу в ОДА:

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *