Відбулася нарада представників команд учасників обласних змагань з футболу

Футбол

21 серпня в приміщенні будинку культури с. Вільхівці відбулася нарада з представниками футбольних клубів (команд) потенційних учасників обласних змагань з футболу сезону 2022-2023 років.

На нараді обговорювались організаційні питання проведення чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2022-2023 років. Попередньо взяти участь у першій лізі виявили бажання 12 футбольних команд, у другій – дев’ять. Остаточно склад учасників обласних змагань буде затверджений на засіданні Виконавчого комітету ІФАФ.

До 17:00 год. 26 серпня футбольні клуби (команди) мають подати в Комітет з проведення змагань ІФАФ офіційні листи на участь в чемпіонаті або першості області з футболу сезону 2022-2023 років.

Старт обласних змагань з футболу планується в середині вересня.

Під час обговорення питань проведення змагань, представники клубів звернулися з пропозицією ввести в Регламент сезону 2022-2033 років 2007 рік народження футболістів – як граничний вік учасників змагань.

Також присутні розглянули безпекові аспекти під час проведення обласних змагань з футболу в умовах воєнного стану. Відповідний протокол проведення ігор буде розроблений до початку змагань.

Розміри безповоротної фінансової допомоги у осінній частині змагань сезону 2022-2023 років й оплати арбітражу та інспектування матчів чемпіонату, першості, розіграшу Кубка та Суперкубка області з футболу сезону 2022-2023 років (осіння частина змагань) присутні на нараді прийняли рішення не збільшувати – залишити на рівні сезону 2021-2022 років.

Окремо зупинились на вимогах Української асоціації футболу щодо оформлення заявочної документації, яка буде проводитись, як і в минулому футбольному сезоні, з використанням Клубних кабінетів Бази даних УАФ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *