Вікторія Костюк посіла друге місце на чемпіонаті світу серед юніорів з пауерліфтингу

Важка атлетика ТОП

27 серпня по 5 вересня у Стамбулі проходив Чемпіонат світу серед юніорів з паверліфтинг. Вікторія Костюк, жителька села Нижній Вербіж, що на Коломийщині, здобула друге місце.

Про це повідомляє ПІК з посиланням на Нижньовербізьку сільську раду.

“Вікторія, у ваговій категорії 84+, у присіданні зі штангою взяла 210 кг, у жимі лежачи – 100 кг, у тязі штанги – 167,5 кг, що у підсумку склало 477,5 кг”, – йдеться у повідомленні.

Раніше у травні цього року, на чемпіонаті Європи, що проходив у м. Плзень, Чеська Республіка, Вікторія Костюк, у цій самій ваговій категорії та з результатом 210 кг, 95кг., 160 кг – підсумок 465 кг стала чемпіонкою Європи серед юніорів з пауерліфтигу. Тренери В.П. Грицко та М.М. Чабан.

“Крім того Віка має значні здобутки в українському чемпіонаті: 2018 року стала чемпіонкою України з класичного пауерліфтигу у дивізіоні Sub-Juniors; 2021 році стала чемпіонкою Івано-Франківської області з жиму лежачи класичного пауерліфтингу (без екіпірування); також у 2021 році стала чемпіонкою України з класичного пауерліфтингу у дивізіоні юніори. Пишаємося особистими досягненнями Вікторії та її гідним представленням України на міжнародній спортивній арені!”, – розповідають у громаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *