Офіційно: Станіслав Демків – новачок «Прикарпаття»

Футбол

Напередодні матчу 2-го туру Першої ліги ще одним новачком “Прикарпаття” став 22-річний півзахисник Станіслав Демків, який уклав повноцінний контракт з івано-франківським клубом. Сьогодні цей гравець був заявлений за нашу команду, у футболці якої виступатиме під 23-им ігровим номером.

Станіслав Демків (10.05.2000) народився в Івано-Франківську. Футболом розпочав займатися у ДЮСШ міста Жидачів. У 2012 році перебрався до “УФК-Карпати”, честь якого захищав у чемпіонатах ДЮФЛУ в юнацькому віці. Сезон 2017/18 провів в юнацькій команді “Вереса”. Влітку 2018 року перебрався до структури “Львова”, де виступав за юнацьку та молодіжну команду. 

У футболці основної команди “золотих левів” дебютував 30 жовтня 2019 року в кубковому матчі проти “Миная” (0:2). За два сезони у “Львові” виходив на поле в двох матчах Кубку України, ще двічі потрапляв до заявки на матчі Прем’єр-ліги, але в УПЛ так і не дебютував.

Минулий сезон на правах оренди провів у складі “Вовчанська”, який змагався у групі Б Другої ліги. В осінній частині сезону 2021/22 центральний півзахисник зіграв 15 поєдинків і забив 2 голи. Саме після дублю у ворота “Реал-Фарми” (4:1) Демків потрапив до символічної збірної 3-го туру Другої ліги за версією Sport Arena.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *