Наші профі. ПФЛ: дебютний дубль Дмитра Гуменюка

Футбол

Перемоги лідерів у Першій лізі, гольовий дебют у Другій – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 2 тур
“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Полісся” (Житомир) – 1:2
Вадим Червак (П) відіграв весь матч і на 59-ій хвилині отримав попередження.

Чемпіонську ходу у Першій лізі демонструє житомирське “Полісся”. На вихідних команда Вадима Червака обіграла “Епіцентр” з Кам’янця-Подільського – 2:1. Наш земляк провів на полі всі 90 хвилин і напрацював на попередження. За підсумком 2 турів “полісяни” є лідерами групи А, випереджаючи “Карпати” лише за додатковими показниками.

“Буковина” (Чернівці) – “Діназ” (Вишгород) – 0:0
Максим Куліш (Д) відіграв весь матч.

Вишгородський “Діназ” вдруге поспіль зіграв у нічию, в гостях поділивши очки з чернівецькою “Буковиною” – 0:0. Півзахисник гостей Максим Куліш провів на полі весь матч. Після 2-го туру команда з Київщини йде на четвертій сходинці таблиці.

“Нива” (Тернопіль) – “Карпати” (Львів) – 0:1
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних. Владислав Приймак (К) увійшов у гру на 24-ій хвилині і на 35-ій хвилині отримав попередження.

Не відстають від вже згаданого “Полісся” і львівські “Карпати”, які в дербі зуміли обіграти тернопільську “Ниву” – 1:0. У господарів голкіпер Віталій Жупанський залишився на лаві для запасних, тоді як у гостей Владислав Приймак з’явився на полі в середині першого тайму. Після ігрових вихідних “Карпати” мають у своєму активі шість очок і програють лідерові “Поліссю” лише за різницею м’ячів. Натомість “Нива” з одним балом в активі йде на останній сходинці групи.

Друга ліга. 1 тур
“Васт” (Миколаїв) –
“Кремінь-2” (Кременчук) – 5:0
Дмитро Гуменяк (В) увійшов у гру на 62-ій хвилині і на 80-ій та 87-ій хвилинах відзначився забитими м’ячами.

Супергольовим видався дебют для молодого нападника миколаївського “Васта” Дмитра Гуменюка. У матчі проти дублерів “Кременя” Дмитро увійшов у гру на 62-ій хвилині і за 18-ть хвилин забив перший м’яч, а на 87-ій хвилині оформив дубль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *