“Легіон” розпочав навчально-тренувальний збір у Калуші

Зимові ТОП Хокей

Навчально-тренувальний збір калуського «Легіону» – стартував.

12 вересня клуб із Івано-Франківщини розпочав тренувальний процес незадовго до початку дебютного для себе чемпіонату України. На дорослому рівні. Нагадаємо, що минулого сезону у прем’єрній першості Молодіжної хокейної ліги України «Легіон» непогано пошумів і фінішував на п’єдесталі пошани – на почесному третьому місці!

Підготовку до нового сезону «Легіон» розпочав у складі 24 хокеїстів, троє з яких воротарі. Більш детально афішувати склад команди головний тренер калушан Альберт Шафіков та його помічник Сергій Вітер поки не поспішають, оскільки група гравців ще перебуває на перегляді і не всі контракти з гравцями підписано. Тож інтрига у кадровому формуванні команди, як і раніше, зберігається.

«Можу лише сказати, що в обоймі «Легіону» на даному етапі немає легіонерів – усі українські хокеїсти, – розповідає головний тренер «Легіону» Альберт Шафіков. – Хлопці приступили до занять у гарному настрої, панує робоча обстановка. Підготовку ми розпочали у тренажерному залі: на тренуванні гравцям запропоновали роботу з переходом по «станціях» за круговою системою на фіксований час. Заняття мало втягуючий характер, тому що ми розуміємо, що багато хокеїстів майже півроку не грали в хокей. Плануємо поступово нарощувати навантаження. Найближчими днями, доки не запуститься лід на Арені в Калуші, проводитимемо по два «сухих» тренування на день: у тренажерному залі та бігові заняття на вулиці, спрямовані на функціональну підготовку».

Пресслужба ФХУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *