Вадим Запрутняк – арбітр матчу «Буковина» – «Прикарпаття»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 4-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Буковина” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої неділі, 18 вересня, на чернівецькому стадіоні “Буковина” в полі судитиме Вадим Запрутняк.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 37-річний рефері з Вінниці почав обслуговувати з 2017-го року. У матчах за участю івано-франківської команди Запрутняк працюватиме вдесяте. У Другій лізі цей арбітр відсудив матч “Прикарпаття” – “Мир” (Горностаївка) – 1:0. В інших восьми поєдинках вже Першої ліги івано-франківці здобули п’ять перемог, одного разу зіграли внічию і зазнали двох поразок.

У сезоні 2018/19 “зелено-жовті” вдома мінімально переграли “Рух” (1:0), а на виїзді поступилися “Балканам” (2:3). У сезоні 2019/20 гра “Прикарпаття” – “Авангард” (2:2) у підсумку завершилася технічною перемогою господарів, а у другому колі івано-франківці здолали “Кремінь” на виїзді (4:3).

Далі у сезоні 2020/21 Запрутняк провів ще два домашні поєдинки прикарпатців і зафіксував перемогу з “Альянсом” (1:0) і поразку з “Оболонню” (1:2). Минулого сезону у 5-му турі “Прикарпаття” на стадіоні “Рух” розійшлося миром з “Волинню” (1:1), а згодом у Хмельницькому було сильнішим за “Поділля” (2:0).

Натомість шляхи “Буковини” з цим рефері перетиналися лише одного разу. У друголіговому сезоні 2015/16 команда з Чернівців вдома мінімально перемогла “Енергію” з Нової Каховки – 2:1.

Чемпіонат України. Перша ліга. 4 тур
«Буковина» (Чернівці) – «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ)
18 вересня 2022 року. Чернівці, стадіон “Буковина” – 16:00

Арбітр – Вадим Запрутняк (Вінниця)
Асистенти арбітра – Юрій Зоренко (Київ), Ірина Петрова (Нова Каховка)
Четвертий арбітр – Микола Байдюк (Чернівці)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Циганков (Тернопіль)

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *