Наші профі. ПФЛ: “Полісся” Вадима Червака пригальмувало

Футбол

Перша втрата очок для “Полісся” Вадимма Червака, Владислав Приймак голом допоміг “Карпатам” закамбечити і перша поразка для “Васту” Дмитра Гуменяка – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 4 тур
“Нива” (Тернопіль) –
“Полісся” (Житомир) – 0:0
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних. Вадим Червак (П) відіграв весь матч.

Перші очки в поточному сезоні Першої ліги втратило “Полісся”. Жимиторяни в гостях не зуміли зламати опір тернопільської “Ниви” – 0:0. У господарів Віталій Жупанський залишився на лаві для запасних, тоді як у гостей оборонець Вадим Червак традиційно зіграв всі 90 хвилин. Тернополяни за підсумком туру йдуть на п’ятій позиції, тоді як житомиряни перебувають на другій сходинці групи А.

“Діназ” (Вишгород) – “Карпати” (Львів) – 1:2
Максим Куліш (Д) вийшов у стартовому складі, на 65-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 66-ій хвилині. Владислав Приймак (К) увійшов у гру на 60-ій хвилині і на 64-ій хвилині відзначився голом.

Камбек зуміли зробити львівські “Карпати” у матчі проти “Діназа”. Програючи по ходу зустрічі 0:1, Приймак і Ко перевернули все з ніг на голову у другому таймі – перемога 2:1. Один з м’ячів “карпатівців” саме в активі нашого земляка, якому вистачило всього чотири хвилини перебування на полі, щоб стати автором голу. У господарів натомість Максим Куліш відіграв півтори тайму і напрацював на попередження. Перемога дозволила “Карпатам” одноосібно очолити турнірні перегони – в активі команди чотири перемоги з чотирьох можливих. Щодо “Діназу”, то вишгородці йдуть шостими і відстають від зони фінальної “пульки” вже на п’ять очок.

Відеоогляд матчу (гол Приймака з 0:50):

Друга ліга. 3 тур
“Нива” (Бузова) – “Васт” (Миколаїв) – 3:2
Дмитро Гуменяк (В) увійшов у гру на 79-ій хвилині і на 86-ій хвилині отримав попередження.

Першої поразки в дебютному сезоні Другої ліги зазнав миколаївський “Васт” – в гостях команда Дмитра Гуменяка поступилсь “Ниві” з Бузової (2:3). Наш земляк увійшов у гру наприкінці зустрічі і встиг заробити попередження. Після 3-го туру миколаївці опустились на четверту позицію турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *